Besplatan parking 3 sata!

Kako bismo našim kupcima osigurali što jednostavniji shopping,
omogućili smo tri sata besplatnog parkinga, tri razine parking mjesta i naplatne automate na ključnim lokacijama.

Ako ste ikada automobilom došli u Avenue Mall, mogli ste se uvjeriti da je naša podzemna garaža jedan od najjednostavnijih i najuređenijih natkrivenih parkinga u gradu koji nadilazi pojam podzemne garaže.

Još jedna zanimljivost naše garaže jest da je najudaljenija moguća parking pozicija od prvog ulaza u Centar udaljena manje od 50 metara – parkirate se praktički ispred dućana.

za-na-web

Ako je isteklo besplatnih 3 h parkinga, molimo Vas da prije izlaska iz garaže provjerite jeste li platili parking kako ne biste stvorili gužvu na izlasku iz Centra.

Ako se iz nekog drugog razloga rampa ne diže, molimo vas da se pomaknete udesno na slobodna parking mjesta predviđena za ovakve situacije te se obratite djelatnicima na parking recepciji koji će vam pomoći riješiti problem.

Broj parking recepcije: +385 1 65 39 708

Broj shopping recepcije: +385 1 65 27 645

CIJENE PARKIRANJA

22 – 07 sata  =  5,00 kn

07 – 22 sata – 3h besplatan parking

Dodatan sat = 10 kn

Svaki dodatni sat parkiranja, koji prelazi period prva 3 sata provedena u garaži, naplaćuje se prema važećem cjeniku – 10 kuna za 1 sat parkiranja.

Načini plaćanja:

1) Gotovinom na parkirnim automatima 

Na raspolaganju Vam je devet automata za naplatu parkiranja.

2) M-parking – plaćanje parkinga putem SMS-a

Korisnik plaćanja parkiranja putem mobilnog telefona može biti bilo koji korisnik hrvatskih mreža (nema dodatne prijave ili registracije za korištenje usluge), dok strancima, koji koriste strane mreže, plaćanje nije omogućeno zbog regulativnih mjera. Parkiranje se plaća prilikom izlaska iz centra.

Kako platiti parking SMS porukom?

1.  Napišite SMS koji sadrži kod s parkirne kartice (koju ste dobili na ulaznoj rampi Centra) bez razmaka, interpunkcije i specijalnih znakova.

2.  Pošaljite SMS s kodom na m-parking broj 708090.

3.  Potvrda o plaćanju stići će u obliku povratne SMS poruke na Vaš mobilni telefon sa svim podacima o plaćenom parkiranju i vremenu isteka.

Prilikom plaćanja SMS – om, mobilni operater zaračunava redovnu naknadu za parkiranje i platnu transakciju.
Troškovi učinjeni plaćanjem parkiranja putem mobilnog telefona korisniku se obračunavaju od strane mobilnog operatera jednom mjesečno (za post-paid korisnike) ili odmah (za pre-paid korisnike).