Otvorena CANTINA – potpuno novi koncept restorana!

slika01

Talijanski specijaliteti i ručno rađena tjestenina stigli su u Avenue Mall! 

Možete li zamisliti bolji početak jutra od ukusnog i zdravog doručka? Najvažniji obrok u danu, pripremljen prema domaćoj recepturi, sada je dostupan i u vašem najdražem shopping centru! Avenue Mall nedavno je postao bogatiji za jedan potpuno nov koncept restorana – urbanu trattoriju Cantinu. Ovaj tip restorana svojim gostima nudi kvalitetan obrok spravljen od svježih namirnica, na brz i jednostavan način. Prednost ovakvog fast casual koncepta je u pripremi obroka za van, za sve one koji svoj obrok žele konzumirati u svom domu ili uredu.

Talijanski Chef Roger Nordio istaknuo je: „Cantina je, kako kaže i službeni slogan, cuccina fina čija se kuhinja temelji na brižnom odabiru isključivo svježih, sezonskih namirnica, ručnoj izradi tjestenine, raznim umacima, klasicima poput našte ručno rađene focaccie i crostate, pomno odabranim talijanskim suhomesnatim proizvodima i sirevima iz raznih talijanskih regija.“

 

cantina logo

Istinski zaljubljenik u talijansku kuhinju Chef Nordio kreirao je meni Cantine prema tradicionalnim talijanskim kulinarskim principima.
Uz sjećanje na noninu kuhinju i neopisivu ljubav prema hrani Chef Nordio svojim kreacijama stvara jedinstveni gastro užitak.

Posebnost koncepta urbane trattorije očituje se i u tome što je kuhinja sastavni dio restorana tzv. „show cooking“, gdje gost svjedoči pripremi svog jela i izradi tjestenine.

Otvorenju Cantine prisustvovala je i TV voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek, koja je tom prilikom izjavila kako je oduševljena prekrasnim prostorom i ugodnom atmosferom restorana. Iako pazi na prehranu, nije mogla odoljeti domaćoj kuhinji i ukusnim
jelima koje je kuhar za nju osobno pripremio.

thuha_2016-09-03_dsc_9262_avenue_mall_9-ti_rodendan-1024
thuha_2016-09-03_dsc_9312_avenue_mall_9-ti_rodendan-1024

Posjetite Cantinu, u sklopu Food Palacea na 2. katu Avenue Malla, i zasigurno ćete imati neodoljivu potrebu vratiti se po još!