CineStar Dan za 10: Preko 65 tisuća gledatelja posjetilo CineStar kina

avenue2

CineStarov DAN ZA 10 jučer postavio regionalni rekord posjećenosti nekog kina utorkom

U srijedu se u CineStar kinima tražila svaka slobodna ulaznica, a posjetitelji su se rashladili od ljetnih vrućina uz odlične filmove i još bolje cijene. Tradicionalna CineStarova akcija DAN ZA 10 kada cijena kino ulaznice iznosi svega 10 kuna, ove godine je okupila preko 65 tisuća posjetitelja čime su CineStar kina postavila regionalan rekord posjećenosti nekog kina u jednom danu u tjednu. U spomenutoj je akciji sudjelovao i CineStar kino u Avenue Mallu.

avenue3

Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodana nekoliko dana prije početka akcije, pa su tako brojni filmoljupci jučer mogli uživati u filmskim naslovima kao što su Odred otpisanih, Ledeno doba: Veliki udar, Legenda o Tarzanu,  Zvjezdane staze: S one strane i Jason Bourne.

Najbrži posjetitelji su uživali u CineStar premium formatima – 4DX iskustvu i Imax- u jer su se za te dvije dvorane ulaznice rasprodale već prvoga dana pretprodaje.

I turisti na Jadranu su u iskoristili ovu jednodnevnu pogodnost i posjetili CineStar u 5 gradova na moru, pa je Dan za 10 očito postao prava ljetna atrakcija.

Ove impresivne brojke pokazuju koliko su se dobro posjetitelji jučer zabavljali, jer je u 81 dvorani širom Hrvatske prikazano gotovo 500 projekcija u samo jednom danu.