Deseti rođendan!

Prvi slavljenički vikend (2.9. i 3.9.) okupio je velik broj posjetitelja koji su se oduševili bogatim programom u kojem je svatko mogao pronaći nešto za sebe.

Osim vjernih posjetitelja, društvo su nam pravili fitness trener Mario Valetić, poznata visažistica Ivana Bilandžija Billy i stilistica Alma Premerl Zoko te naši vaterpolisti.

Najmlađi posjetitelji, cijeli vikend, zabavljali su se uz mnogobrojne aktivnosti, radionice i događanja koje smo im pripremili.

Beauty dan

MAR_0166

Na Beauty danu (2.9.) posjetitelji su imali priliku razmaziti se od glave do pete. Stručne ruke poznate visažistice Ivane Bilandžije Billy uljepšavale su lica naših posjetiteljica, a osim profesionalnog make-upa, trendi frizura te uređivanja noktiju, posjetiteljice su imale priliku dobiti i mnoštvo beauty i fashion savjeta od strane naših stručnjaka.

Fitness dan

MAR_0565

Fitness dan (3.9.) je okupio mnoštvo zaljubljenika u sport i zdrav način života. Posjetitelji su se na mnogobrojnim radionicama mogli educirati  o prehrani i zdravlju te uz pomoć nutricionista provjeriti trenutno stanje organizma te sudjelovati u velikom fitness izazovu by Mario Valentić.

Osim brojnih događanja, posjetitelji su imali prilike sudjelovati u rođendanskoj tomboli i osvojiti brojne vrijedne nagrade naših dragih sponzora:

Pobjednici fitness izazova osvojili su shopping u vrijednosti od 2.000 kn, a sve vas koji ste prisustvovali događanjima ovog vikenda, pozivamo da nam pošaljete svoju fotku/video!