B.net

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/SE.MARK.doo.HR/
Telefon: 01/ 562 1111
Lokacija: Prizemlje

Kroz više od 25 godina razvoja društva SE-MARK se profilirao u prepoznatljiv brend u Hrvatskoj koji nudi cjelovita telekomunikacijska rješenja. SE-MARK je prepoznatljiv kao Vip partner, Panasonic distributer za telekomunikacije i uredsku automatiku, uvoznik i distributer brenda Cubot i Jabees za Adriatic regiju i specijalizirani maloprodajni lanac za fiksne i mobilne telefone, informatiku, multimedij i zabavnu elektroniku poznatih brendova, kao i usluga na području fiksne i mobilne telefonije, interneta i televizije. SE-MARK zapošljava 65 djelatnika organiziranih kroz: upravu društva, uvoz i marketing,  B2B prodaju, servis i maloprodaju. Razvoj tvrtke orijentiran je ka najnovijim tehnološkim trendovima u telekomunikacijama, uslugama i servisima u području IT i telekomunikacija te projektima vezanim za djelatnost tvrtke. Tvrtka je privatno vlasništvo s više od 3.000.000 kn temeljnog kapitala.

SE-MARK danas svojim korisnicima nudi: usluge ugradnje i servisiranja telekomunikacijske i uredske opreme Panasonic, usluge Bnet TV, interneta i telefonije, tomato mobilne telefonije, Vip fiksne i mobilne telefonije i IT usluga, distribuciju telekomunikacijske opreme, mobitela i uredske automatike, specijaliziranu maloprodaju, internetsku prodaju, B2B prodaju i podršku korisnicima.

SE-MARK je ovlašteni Cubot servis i Panasonic servisni centar za telekomunikacijsku i uredsku opremu u Hrvatskoj, za servisiranje  telefona, mobitela, Smart home uređaja, telefaksa, telefonskih centrala i pisača te instalaciju telefonskih centrala, popravke prijenosnih računala, mobitela i tableta, instalaciju softvera,  tehničku podršku, montažu klima uređaja i najam projektora.

Usluge tvrtke:

–          B2B projekti (ponuda telekomunikacijskih i IT rješenja, kao i sustava opremanja ureda, hotela, videokonferencijskih dvorana, …),

–          ponuda proizvoda i usluga (usluge uz hardver – Smart home, PBX centrale, IP telefoni, specijalna računala Toughbook i Toughpad, video zidovi, mobiteli …).

Projekti tvrtke:

–          sudjelovanje u opremanju ureda poslovnih korisnika putem zajedničkog angažiranja leasing društava i financijskih kuća (Grenke, Erste leasing, …),

–          sudjelovanje u telekomunikacijskim rješenjima za hotele, urede, tvrtke, institucije,

–          sudjelovanje u opremanju videokonferencijskih dvorana i specijalni IT tenderi.

Servisi tvrtke:

–          spajanje poslovnih korisnika na telekomunikacijsku infrastrukturu,

–          usluga montaže i programiranja PBX sustava i briga o korisnicima,

–          ugradnja i održavanje hardvera i usluga montaže Smart home sustava,

–          servisiranje mobitela Cubot….

Proizvodi i reference:

SE-MARK je uvoznik i distributer brendova Panasonic, Cubot i Jabees.

Kupci (reference): Vipnet, Metronet, Hrvatska Pošta, Elipso, Emezzeta, Sancta Domenica, Optima telekom, Hrvatski Telekom, Tele2, MMM Agramservis, Zagrebačka županija, Hrvatske šume, Sveučilište u Splitu, Coca Cola, Končar, Carlsberg, Ministarstvo obrane, Ministarstvo unutarnjih poslova, Hitna medicinska pomoć Zagreb, Mc Donalds, ….