Bershka

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/bershka/?fref=ts
Telefon: 01/ 6396 159
Lokacija: Prvi kat

Bershka trgovina u Avenue Mallu na 1. katu podijeljena je na BSK dio i na Bershka eleganciju.

Kupnjom u Bershki uvijek ćete biti u trendu jer nova roba stiže 2 puta mjesečno. U veseloj Bershki možete naći ženske majice veličina od XS do XL, a hlače od broja 32 do 42. Muškarci za sebe mogu pronaći majice veličina od XS do XXL, a hlače od 34 do 46. Cipele, čizme, sandale, štikle, tenisice, balerinke i ostale modele žene mogu potražiti od broja 36 do 41, a muškarci od 40 do 46.

Svake godine popularan španjolski brand za mlade, Bershka, u svojim kolekcijama nudi vam nešto novo, vedro i razigrano i to sve na jednom mjestu za mlade modno osviještene znalce, žene i muškarce! Osim casual i street varijanti, Bershka u svojoj ponudi nudi i odličan izbor odjeće za večernje izlaske. Retro haljine, hrabri modni dodaci, vječni komadi poput traper jakni i udobnih hlača, visoke potpetice i udobne tenisice, upadljive tajice, cvjetni uzorci kombinirani s malim torbama i brojne druge kombinacije jako povoljnih cijena izbor su za mlađe, ali i one starije koje vole izgledati svježe i mladenački.

Želite nekoga obradovati poklonom, a ne znate što mu se sviđa? U Bershki kupite popularnu poklon karticu od 200 kn ili više, koja je pravo rješenje za vas jer pritom omogućujete drugima da sami odaberu što je idealno za njih, a vi ste sigurni da niste pogriješili veličinu ili boju.