dm- drogerie markt

Radno vrijeme: Pon-Sub: 08:00-22:00h

Ned: 9:00-21:00h
Web link: Kliknite
Telefon: 01/3626 100
Lokacija: Prizemlje

Asortiman dm-a obuhvaća više od 13 000 drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja, ljepote, dječje njege, domaćinstva, foto i dodatnog asortimana, kao što su hrana za kućne ljubimce, tekstil i sezonski proizvodi. Širok raspon asortimana upotpunjen je s 21 vlastitom markom među kojima su Balea, Alverde, Dontodent, Sundance, S – he, Denkmit i druge. Značajnu razliku u dm-ovom asortimanu čine prirodna kozmetika (Weleda, Olivella, Nikkel, Lavare, Biopha Organic i dr.), zdrava hrana (Alnatura & Bio, DAS gesunde PLUS i dr.) i sve što treba trudnicama, mamama, bebama i djeci. Dm-ove police pune svjetski poznate marke kao što su Nivea, Max Factor, Deborah, L’oreal Paris, Persil, Lenor, Pampers, Dove, Vademecum i brojne druge.
Kupujte, skupljajte bodove i uživajte! S vašom dm active beauty karticom možete skupljati vrijedne bodove u svim dm-ovim prodavaonicama u Hrvatskoj. Prikupljene bodove možete na svakom dm active beauty terminalu u Republici Hrvatskoj zamijeniti za mnoge atraktivne pogodnosti iz dm active beauty svijeta prednosti.

dm – drogerie markt jedan je od najvećih drogerijskih lanaca u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Jedno od glavnih načela u dm-ovim smjernicama poslovanja je na tržište stavljati proizvode vlastite marke koji ne štete čovjeku i njegovom okolišu. Zato nijedan krajnji proizvod dm-ove vlastite marke nije testiran na životinjama.

dm – tu sam čovjek, tu kupujem!