ESPRIT Time & jewel

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/heta1892/
Telefon: 01/6560-558
Lokacija: Prvi kat

Heta d.o.o. osnovana je 1992. godine u Zagrebu, a nastala je na osnovama obiteljske tradicije u urarstvu i trgovini nakita koja je počela još davne 1892. godine.

Do danas, Heta je postala jedan od najvećih i najrespektabilnijih uvoznika satova i modnog nakita za hrvatsko tržište, ali i tržišta regije (Slovenija, BiH, Makedonija).

Generalni smo zastupnici velikih internacionalnih kompanija i brandova u proizvodnji satova i modnog nakita od srebra i čelika: MYWA Swiss Watch and Jewellery grupe koja je predstavnik brandova: JOOP!, Esprit, Esprit Collection, Pierre Cardin, Puma, Festina grupe (Festina, Jaguar, Lotus, Candino, Calypso).

Osim navedenih, u HETA portfoliu nalaze se i birani brandovi poput Ferre Milano, Kenzo, D&G, Cerruti 1881, Smalto, Junghans, Zeno, Bulova…

Isto tako, surađujemo sa kompanijama iz Austrije i Švicarske koje proizvode visokokvalitetne remene za satove, te smo generalni zastupnik RENATA baterija.

Kao uvoznici, osigurali smo i vrhunski servis satova sa iskusnim stručnjacima na tim poljima.

Prije nekoliko godina, na temelju obiteljske tradicije, HETA d.o.o. pokreće vlastiti brand džepnih mehaničkih i kvarcnih satova koji se omjerom cijene i kvalitete savršeno uklapaju najveći izbor džepnih satova na tržištu!