Farmacia

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/www.farmacia.hr/?fref=ts
Telefon: 01/ 6521-346
Lokacija: Prizemlje

Farmacia, specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda, nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala te biljnih pripravaka.

Razlikuje se od klasične ljekarne jer se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi prepisani liječničkim receptom, ali možete kupiti one lijekove za koje su nadležna državna tijela izdala odobrenje da se mogu prodavati u specijaliziranoj prodavaonici, kao što su npr. neki lijekovi za bolove, alergiju ili žgaravicu.

Također nudi bogat izbor dermokozmetike, sportske prehrane, medicinske obuće, prehrane za djecu i dojenčad, sanitetskog materijala i medicinskih pomagala.

U specijaliziranoj prodavaonici Farmacia možete dobiti preporuku kod izbora biljnih lijekova, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka kao što su masti i losioni.
U ponudi imamo brandove poput La Roche Posayja, Vichyja, Avenea, Dietpharma, Eucerina, Lieraca, Phytoa, Eucerina i brojnih drugih.
U Farmacia prodavaonici za vas se provodi usluga besplatnog pregleda vlasišta – svaki ponedjeljak od 16 do 20h kao i usluga mjerenja i kontrole krvnog tlaka.

Vašu vjernost nagrađujemo karticom vjernosti koja omogućavaju ostvarivanje popusta. Za svaku potrošenu 1 kunu dobivate 1 bod. Sa skupljenih 700 bodova ostvarujete 10% na ukupan iznos računa pri sljedećoj kupnji. Popusti sa aktualnim akcijama se ne zbrajaju. Karticu vjernosti dobit ćete pri prvoj kupovini s kojom ste ostvarili pravo na bodove.

Svaki prvi petak u mjesecu je „Crni petak“ prilikom kojeg vas savjetujemo o sportskoj prehrani.