FIVE STAR FASHION

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/GantCroatia
Telefon: 01/5533 219
Lokacija: Prvi kat

FIVE STAR FASHION je trgovina u kojoj možete pronaći brandove: Barbour, La Martina, Polo Ralph Lauren, Sebago i Vilebrequin.

La Martina je argentinska modna marka i sinonim za sport polo. Osnovalo ju je argentinsko udruženje za polo sa željom da razvije vlastitu robnu marku za svoje igrače. Brand La Martina obilježava stil života koji je brz, konkurentan i zahtjevan, te u skladu s tim, odjeća s potpisom La Martina popularna je i izvan polo terena, diljem svijeta.

Casual eleganciju Polo Ralph Laurena ne treba posebno predstavljati, dok modna marka Barbour u sebi krije zanimljivu tradiciju – priča o Barbouru započela je 1894. godine u South Shieldsu. Barbourove klasične voštane jakne njihov su prepoznatljivi proizvod te se i dalje ručno proizvode u tvornici u Simonsideu. Danas je Barbour lifestyle brand koji u svojoj ponudi ima i džempere, košulje, obuću, te modne dodatke. Riječ je o proizvodima izuzetne kvalitete.
Sebago je poznati američki brand obuće, osnovan 1946. godine, a odlikuju ga ručni rad, autentičan stil i bezvremenski dizajn. U ponudi je asortiman ženskih i muških, kako sportskih, tako i klasičnih modela.

Vilebrequin je luksuzni brand kupaćih kostima, osnovan u Francuskoj, točnije, u Saint-Tropezu 1971. godine. Inspiriran je svijetom jedrenja, te prepoznaljiv po jedinstvenim uzorcima i živopisnim printovima.