FIVE STAR FASHION

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/GantCroatia
Telefon: 01/5533 219
Lokacija: Prvi kat

5 Star store je trgovina u kojoj možete pronaći brandove: Barbour, La Martina, Polo Ralph Lauren, Sebago, Vilebrequin, Keds i Sperry.

La Martina je argentinska modna marka i sinonim za sport polo. Osnovalo ju je argentinsko udruženje za polo sa željom da razvije vlastitu robnu marku za svoje igrače. Kasnije  se razvio pod kulturom La Martina, kao stil života koji je brz, konkurentan i zahtjevan, te u skladu s tim, proizvodi La Martina mogu se koristiti i izvan polo terena.

Casual eleganciju Polo Ralph Laurena ne treba posebno predstavljati, dok modna marka Barbour u sebi krije zanimljivu tradiciju. U svojoj 119 godina dugoj povijesti, kompaniju i dalje vodi istoimena obitelj Barbour. Njena peta generacija, a sve je počelo kada je John Barbur 1894. godine otvorio trgovinu J.Barbour & Sons, u njoj prodajući vodootporne voskirane kapute, napravljene da od vremenskih nepogoda štite mornare, ribolovce, i sve one koji su izloženi otvorenom nebu Engleske, zbog posla ili iz osobnog zadovoljstva. Uskoro su narudžbe stizale i sa drugih kontinenata, tako da su se neki od prvih mantila nosili i u čileu, Južnoafričkoj Republici i Hong Kongu. Barbour je uz jakne najpoznatiji po vrlo uspješnim suradnjama. Jedna od njih bila je sa Tokihitom Yoshida, koja se pokazala toliko uspješnom da je produžena do danas, a Barbour jaknu nosio je i James Bond u filmu Skyfall. International jakna je dobila svoju ograničenu seriju 2011. godine na 75. rođendan u vidu specijalne Steve Mcqueen kolekcije. To je bio način da se kompanija oduži glumcu koji je jaknu nosio 1964. na istočnonjemačkom Six Day Trials izazovu.

Također, dio svoje genijalnosti Barbouru je pozajmio i Paul Smith. Osim klasičnih jakni koje su sve do jedne dio kulta „poslovnog čovjeka“ u prirodi, kompanija pažljivo prati trendove i uvijek ima svježu ponudu, a odlično se snalazi i na tržištu šalova, kapa i džempera od vune, košulja, rukavica, putnih torbi, obuče i gotovo svih drugih modnih dodataka za modernog čovjeka sa stilom i ljubavlju prema avanturama.