Froddo

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/froddoshoes/?fref=ts
Telefon: 01/6535 370
Lokacija: Prvi kat

Brand Froddo već dugo godina uveseljava djecu diljem svijeta. Anatomske i posebno dizajnirane cipele prepoznate su od djece i roditelja. Pri kreiranju Froddo cipelica inspiracija dolazi od činjenice da je svako dijete posebno. A kako je svako dijete posebno, tako je i svaka nožica posebna.

Zato Froddo dječja obuća mora biti anatomska, prirodna, individualna te svakako zaigrana i zabavna. Sve cipelice su ručno izrađene anatomske cipelice, zdrave i oblikovane prema dječjim stopalima. Također, cipelice dolaze u više kalupa – za šire ili uže, uzdignutije ili spuštenije stopalo, jer je svako stopalo je različito, baš kao i svako dijete.

Froddo koristi prirodne materijale i potiče bosonogo hodanje kao najzdraviji način za pravilni razvoj dječjeg stopala.  To su osnovne postavke kojima pristupa prilikom izrade cipelica.

To je obuća koja će kod roditelja i djece stvoriti osjećaj kako je napravljeno “baš za mene”. Linija tenisica se može dodatno personalizirati ostavljanjem prostora na obući za ime djeteta.