Gant

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/GantCroatia
Telefon: 01/6520 923
Lokacija: Prvi kat

Na 1. katu Avenue Malla očekuje vas Gant, američki brand za muškarce i žene, koji nudi velik spektar poslovne odjeće, ali i one u casual varijantama.

Preferirate li poslovnu eleganciju ili pak casual stil, Gant je pravi izbor za vas. Gant muškarac zna pravila odijevanja, kao i situacije u kojima ih smije kršiti. Gant žena uvijek je elegantna i odjevena za svaku priliku, bilo da je u pitanju druženje na plaži ili večernja zabava.

Djelatnost tvrtke obuhvaća uvoz i distribuciju vodećih svjetskih Lifestyle brandova: GANT , POLO RALPH LAUREN, BARBOUR, LA MARTINA i NORTH SAILS.

Poslovne aktivnosti kompanije protežu se kako u Republici Hrvatskoj, tako i u zemljama u regiji: Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Albanija i Kosovo. Uz razvijenu mrežu veleprodajnih kupaca franšizera, bazu našeg poslovanja čini razgranata mreža vlastite maloprodaje.

Svoj uspjeh CM DELTA d.o.o. temelji se na stalnoj brizi prema kupcima, vrhunskoj usluzi, sposobnom i iskusnom upravljanju, jasnoj viziji razvoja, suradnji s partnerima te kompetentnim djelatnicima. Misija kompanije je biti vodeći distributer i prodavač premium lifestyle modnih marki u Republici Hrvatskoj i šire, stavljajući pritom naglasak na kvalitetu.