Iskon

Radno vrijeme: Pon-Sub: 09:00-22:00h

Ned: 10:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/iskoninternet
Lokacija: Prizemlje

Od projekta nekolicine entuzijasta prošli smo cjelovit put do moderne telekom kompanije koja kontinuirano ulaže u kvalitetu i razvoj, a svoju strategiju i dalje temelji na drugačijem pristupu tržištu, bliskom korisniku i njegovim potrebama.
Prepoznati smo po dinamičnoj i poduzetničkoj poslovnoj kulturi i kvaliteti usluga, te fleksibilnom i prijateljskom pristupu korisnicima.
Na tržištu nudimo broadband usluge, prilagođene cijenom i kvalitetom zahtjevima korisnika, a sve usluge pokrivamo sami na vlastitoj infrastrukturi.
Danas Iskon posluje kao samostalno trgovačko društvo u 100%-tnom vlasništvu T-HT-a.
Iskon je brand koji se prepoznaje po fleksibilnosti i kompetentnosti, te razvijenom odnosu s korisnicima. Sve to nudimo i u novom segmentu usluga uz unaprijeđenje poslovnosti i pristupačnosti.

Naša misija
Pružiti inovativne, napredne i pouzdane usluge interneta, telefonije i IPTV – digitalne televizije cjenovno konkurentne na tržištu. Znanjem, iskustvima i stalnim praćenjem i primjenom novih broadband tehnologija omogućiti korisnicima visokokvalitetne telekomunikacijske usluge. Povezivati ljude komunikacijom s ciljem unaprijeđenja kvalitete života pojedinaca.

Naša vizija
Biti tvrtka koja na području internet usluga, telefonskih usluga, a odsada i usluge IPTV-a, zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih korisnika pružajući inovativne usluge uz vrhunsku i provjerenu podršku. Ostati i dalje tvrtka pouzdanih usluga, iskrenog odnosa s korisnicima, tvrtka s kojom je jednostavno poslovati i dugoročno surađivati.