KFC

Radno vrijeme: Pon-Sub: 08:00-00:00h

Ned: 8:00-00:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/KFCHrvatska
Telefon: 099/2630 094
Lokacija: Drugi kat

U KFC-u vas uvijek čeka jedinstven okus, koji jamče sastojci najbolje kvalitete. Uživajte u nekom od primamljivih KFC menija, pommes fritesu ili twister tortilji, podijelite hrskava pileća krilca s prijateljem, osvježite se najsvježijom salatom ili guštajte u fantastičnom sladoledu i kavi!

KFC vam jamči samo najsvježije sastojke u našim jelima! Svježa piletina se u restorane isporučuje tri puta tjedno od provjernih, lokalnih dobavljača i nikada se ne koristi meso skladišteno u zamrzivačima duže vrijeme.

Svježu piletinu kuhari ručno mariniraju i paniraju tajnim receptom pukovnika Sandersa u kuhinji restorana, i potom prže neposredno prije posluživanja. Priča o najpoznatijem restoranu s pilećim delicijama seže daleko u prošlost. Osnivač Kentucky Fried Chickena, Harlan Sanders, svoju strast za kuhanjem dokazao je otvorivši prvi restoran u Kentuckyju davne 1930. godine. Njegova ukusna piletina začinjena s do danas tajnim sastojcima mješavine prirodnog bilja i začina ubrzo je postala iznimno popularna. Kao priznanje što je lokalnu kuhinju učinio poznatom, guverner Kentuckyja dodijelio mu je počasnu titulu pukovnika.

Danas je KFC sinonim za sjajnu piletinu u kojoj se može uživati u preko 15 000 restorana u 105 zemalja.