Müller

Radno vrijeme: Pon-Sub: 08:00-22:00h

Ned: 9:00-21:00h
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/MullerHrvatska/?fref=ts
Telefon: 01/6556 341
Lokacija: -2

Ponuda najveće drogerije, kozmetike, parfumerije, papirnice, odjela igračaka i multimedije s asortimanom većim od 100 000 proizvoda udovoljit će svim vašim zahtjevima.

Svoj izbor Müller upotpunjuje i vlastitim robnim markama, od kvalitetnih kozmetičkih proizvoda i proizvoda za njegu tijela preko sredstava za čišćenje pa sve do bio prehrambenih proizvoda i prirodne kozmetike.

U asortimanu parfumerije, možete pronaći luksuzne brendove, privlačne beauty i wellness ponude, a raznolikost proizvoda premašuje brojku od 23 000 artikala.

U asortimanu papirnice, pronaći ćete sve što vam je potrebno za školu, ured, poklon, hobi ili crtanje, a u odjelu s igračkama ponuda je uistinu nenadmašna.

Odabrane igračke za sve uzraste, zahtjevne igre za učenje i društvene igre, proizvodi za posebne prilike (Halloween, Božić, Uskrs..) samo su dio asortimana zbog kojeg je odjel s igračkama malim kupcima najdraži.

U Mülleru  možete pronaći i sve što vam je potrebno za kućanstvo po vrlo povoljnim cijenama. Osim toga, Müller vodi najveću drogeriju i asortiman ljekovitih sredstava Švicarske.

Kvaliteta po atraktivnim cijenama – mnoštvo povoljnih ponuda, a da se pri tome ne morate odreći kvalitete, usluge i najboljih marki – glavni je moto Müller trgovine koja svoje poslovanje vodi od 1953. godine.