OTP Banka

Radno vrijeme: Pon-Pet: 08:00-19:00h

Sub: 08:00-12:00h

Ned: Zatvoreno
Web link: Kliknite
Fb stranica: https://www.facebook.com/OTPbankaHrvatska/?fref=ts
Telefon: 072/201-090
Lokacija: Prizemlje

Poslovnica OTP banke smještena je u prizemlju Avenue Malla Zagreb.  Klijentima pruža sve vrste financijskih usluga za građane i pravne osobe koje uključuju usluge otvaranja računa (tekućeg, deviznog, žiro računa), sklapanja ugovora o trajnom nalogu, internet bankarstvo, stambenih i gotovinskih kredita, kredita za kupnju motornih vozila, kredita temeljem oročenih depozita, sve oblike oročenih i planiranih štednji te mirovinskih štednji.

U suradnji s Kvarner Vienna Insurance Group ili Basler osiguranjem Zagreb u OTP banci možete sklopiti policu osiguranja, a od ostalih usluga nude vam i uslugu primanja i slanja ekspres doznaka posredstvom američke tvrtke Western Union.

U OTP banci možete prema svojim potrebama i mogućnostima izabrati neku od Visa ili MasterCard kartica. U sklopu poslovnice građanima je na usluzi i bankomat.

OTP banka osma je najveća banka na hrvatskom bankarskom tržištu koja ostvaruje sve zapaženije poslovne rezultate i jača svoju poziciju razvijajući suvremene, kvalitetne i konkurentne proizvode i usluge.