Food Palace – 6 restorana, 2. kat

food_palace_1300x350

 Osim odličnog shoppinga Avenue Mall nudi atraktivno mjesto za okupljanje i druženje – Food Palace koji se smjestio na drugom katu!

Iskustvo shoppinga tako je upotpunjeno popularnim McDonald’som i KFC-om, te restoranima Wokme, Wok&Roll, Mex,  Foodie i Cantina.

  • KFC
  • McDonald's
  • MEX
  • Restoran Foodie
  • Wok&Roll
  • Wokme

Da biste za malu cijenu dobili azijski specijalitet, nije potrebno putovati čak na Daleki istok –  na drugom katu Avenue Malla Zagreb, u Wokme i Wok&Roll možete kušati specijalitete azijske kuhinje. Širok izbor tradicionalnih azijskih jela kao i specijalitete od ribe i morskih plodova, slani, slatki, kiseli i ljuti okusi u raznim kombinacijama oduševit će vaše nepce.

U Mexu vas čekaju pravi meksički specijaliteti – enchilade i nachosi. Tradicionalna meksička jela, od kojih će vam se najviše svidjeti upravo pikantne tortilje, raznih okusa u kombinaciji s još boljim umacima.

Restoran Foodie namijenjen je svima koji žele brz i kvalitetan obrok za cijelu obitelj. U ponudi imaju veliki izbor kuhanih jela, toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanskih menija i slastica pripremljenih po domaćim receptima. Spoj tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvojit će svakog gosta.

Novootvorena Cantina nudi restoransku uslugu, ali s nešto jednostavnijim menijem, kako bi se obroci mogli pripremati od svježih namirnica na brz način. Prednost fast casual koncepta, kojeg primjenjuje Cantina, je i u pripremi obroka za take out, za sve one koji svoj obrok žele konzumirati u svom domu ili uredu.

Prelistajte ‘Vodič kroz okuse Food Palacea’ i otkrijte specijalitete naših restorana!

knjizica-food-za-web-1