Food Palace restorani

food_palace_1300x350

 Osim odličnog shoppinga Avenue Mall nudi atraktivno mjesto za okupljanje i druženje – Food Palace koji se smjestio na drugom katu!

Iskustvo shoppinga tako je upotpunjeno popularnim McDonald’som i KFC-om, te restoranima Wokme, Wok&Roll, Mex,  Foodie i Cantina.

  • Cantina
  • KFC
  • McDonald's
  • MEX
  • Restoran Foodie
  • Wok&Roll
  • Wokme

U Wokme i Wok&Roll tako možete kušati specijalitete azijske kuhinje. Da biste za malu cijenu dobili azijski specijalitet, nije potrebno putovati čak na Daleki Istok. Dovoljno je posjetiti drugi kat Avenue Malla! Širok izbor tradicionalnih azijskih jela kao i specijalitete od ribe i morskih plodova, slani, slatki, kiseli i ljuti okusi u raznim kombinacijama oduševit će vaše nepce.

Dok vas u Mexu čekaju pravi meksički specijaliteti – enchilade i nachosi. Tradicionalna jela, od kojih će vam se najviše svidjeti upravo pikantne tortilje, raznih okusa u kombinaciji s još boljim umacima, dok je restoran Foodie namijenjen svima koji žele brz i kvalitetan obrok za cijelu obitelj. U ponudi imaju veliki izbor kuhanih jela, toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanskih menija i slastica pripremljenih po domaćim receptima. Spoj tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvojit će svakog gosta.

Novootvorena Cantina nudi restoransku uslugu, ali s nešto jednostavnijim menijem u smislu raznovrsnosti ponude, kako bi se obroci mogli pripremati od svježih namirnica na brz i jednostavan način. Prednost fast casual koncepta, koju je primijenila i Cantina, je i u pripremi obroka za take out, za sve one koji svoj obrok žele konzumirati u svom domu ili uredu. Uvjereni smo da će vas ukusne tjestenine i neodoljive pizze oduševiti!

Prelistajte ‘Vodič kroz okuse Food Palacea’ i otkrijte specijalitete naših restorana!

knjizica-food-za-web-1