Ivana Mišerić i Mirna Maras uživale u degustaciji pizze u restoranu Cantina

Avenue Mall predstavio koncept Food Palace restorana!

dsc_2257-1

Proslavili smo otvorenje talijanskog restorana Cantina i time zaokružili ponudu raznovrsnih i ukusnih obroka u Food Palace restoranima.

Svečano predstavljanje Food Palace koncepta 28. rujna u Avenue Mallu okupilo je brojne posjetitelje, koji su imali priliku uživati u popularnim pizzama, salatama i tjesteninama te pitkim hrvatskim i talijanskim vinima

uz prigodne melodije talijanskih evergreena.

dsc_2316-2

Veliku proslavu uljepšala su poznata lica domaće scene;
Kristina Krepela, Ivana Mišerić i Mirna Maras.

Glavni naglasak druženja bio je na predstavljanju modernog koncepta od sedam restorana prikladnog naziva Food Palace, koji svojim gostima nudi kvalitetnu i raznovrsnu ponudu talijanskih, meksičkih i kineskih jela, kao i specijalitete domaće kuhinje te popularne restorane brze prehrane, McDonald’s i KFC.

Posjetitelji svoje iskustvo shoppinga mogu upotpuniti tradicionalnim i brzim obrocima u restoranu Foodie ili ukusnim hamburgerima u McDonald’su i KFC-u, meksičkim tortiljama i umacima u Mexu, popularnim kineskim rezancima u restoranima Wok&Roll i WokMe te talijanskim tjesteninama i pizzama u restoranu Cantina.

Srdačnu dobrodošlicu svim okupljenima zaželjela je i direktorica marketinga, Andreja Galovec Vodopija, i tom prilikom poručila kako je Food Palace postao omiljeno mjesto za poslovni ručak ili međuobrok svima koji su u kratkoj pauzi, jer su kvalitetni i ukusni obroci gotovi unutar pet minuta.

Kao neke od usluga u kojima posjetitelji mogu svakodnevno uživati istaknula je i tri sata besplatnog parkinga u garaži centra, atraktivnu lokaciju za druženje s prijateljima ili poslovna okupljanja u moderno uređenim barovima, dječju igraonicu gdje stručno osoblje brine o djeci dok roditelji uživaju u kavi, ponudu slastica slastičarnice Torterie Macaron te idealan spoj romantične večere nakon izlaska u CineStar kino.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja je vodila goste kroz ukusnu zakusku i zabavno druženje, uživala je u prekrasnom ambijentu te na kraju zaključila kako je Food Palace ugodno mjesto s potpunom ponudom jela za svačiji ukus.

dsc_2301
1

Televizijska voditeljica Mirna Maras posebno je pohvalila pizzu, talijanski specijalitet koji je odnedavno našao svoje mjesto na Cantininom meniju, kao omiljeno jelo koje ju je oduševilo svojim okusom i sastojcima.

Ni zagrebačka glumica Kristina Krepela nije odoljela ukusnim pizzama i tjesteninama koje su ručno spravljene od kuharskog tima Cantine, a uslužni i nasmiješeni konobari upotpunili su doživljaj domaće atmosfere.

dsc_2277-1

Klikom na sliku prelistajte ‘Vodič kroz okuse Food Palacea’ i otkrijte specijalitete naših restorana!

knjizica-food-za-web-1