Uživajte u našoj Food Palace četvrti

Zagrebački Avenue Mall osim odličnog shoppinga nudi i atraktivno mjesto za okupljanje i druženje – Food Palace koji se smjestio na drugom katu

Iskustvo shoppinga tako je upotpunjeno popularnim McDonald’som i KFC-om, te restoranima Wokme, Wok&Roll, Mex,  Foodie i Cantina.

U Wokme i Wok&Roll tako možete kušati specijalitete azijske kuhinje. Da biste za malu cijenu dobili azijski specijalitet, nije potrebno putovati čak na Daleki Istok. Dovoljno je posjetiti drugi kat Avenue Malla! Širok izbor tradicionalnih azijskih jela kao i specijalitete od ribe i morskih plodova, slani, slatki, kiseli i ljuti okusi u raznim kombinacijama oduševit će vaše nepce.

Dok vas u Mexu čekaju pravi meksički specijaliteti – enchilade i nachosi. Tradicionalna jela, od kojih će vam se najviše svidjeti upravo pikantne tortilje, raznih okusa u kombinaciji s još boljim umacima, dok je restoran Foodie namijenjen svima koji žele brz i kvalitetan obrok za cijelu obitelj. U ponudi imaju veliki izbor kuhanih jela, toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanskih menija i slastica pripremljenih po domaćim receptima. Spoj tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvojit će svakog gosta.

Novootvorena Cantina nudi restoransku uslugu, ali s nešto jednostavnijim menijem u smislu raznovrsnosti ponude, kako bi se obroci mogli pripremati od svježih namirnica na brz i jednostavan način. Prednost fast casual koncepta, koju je primijenila i Cantina, je i u pripremi obroka za take out, za sve one koji svoj obrok žele konzumirati u svom domu ili uredu.

Osim ugodnog ambijenta, ljubaznog osoblja i bogate ponude raznovrsnih jela, u Food Palace ćete poželjeti svratiti i zbog neposredne blizine Lotus kafića s igraonicom koja se nalazi nadohvat ruke i u kojem su vam svakodnevno na raspolaganju tete čuvalice ili ćete poželjeti ukusnu večeru nakon izlaska u CineStar koji se nalazi na samom začelju atraktivnog Food Palacea.

kfci-366x366
mc_donalds-366x366
mex-366x366
foodie_1024-366x366
wok_me_1024-366x366
woknroll
cantina logo
slider_igraonica-366x121@2x