Nikad zabavniji – 3. Dječji festival u CineStaru!

djecji_fest_1240

Rezervirajte drugi vikend u listopadu za nezaboravnu zabavu sa svojim mališanima u kinu s pet zvjezdica!

100 najboljih maski biti nagrađeno kinoulaznicom na dar!

Vijest da će se po treći put održati Dječji festival u CineStar kinu zasigurno će razveseliti sve mališane, ali i njihove roditelje.

Prošlogodišnji Dječji festival bio je pravi hit među roditeljima i njihovim mališanima te je oborio sve rekorde posjećenosti, s preko 25 000 posjetitelja. Ovogodišnji obiteljski i dječji event odvija se za vrijeme ‘Međunarodnog tjedna djeteta’ i trajat će četiri dana, točnije od 06. do 09. listopada, ali nešto drugačijeg koncepta.

ŠKOLSKI DANI

Školski dani su 06. i 07. listopada od 9 do 14 sati, u sklopu kojih učenike očekuju edukativni filmići na temu ‘Različitost je dobra’ koje je ustupio partner ‘Festival o pravima djeteta’ te nagradni natječaj za cijeli razred putem kojeg mogu osvojiti besplatnu projekciju filma za cijeli razred.

OBITELJSKI DANI

Obiteljski dani su 08. i 09. listopada, u vremenu od 11 do 17 sati. Svi posjetitelji moći će kupiti svoju ulaznicu za 2D projekcije dječjih filmskih hitova po promotivnoj cijeni od 20 kuna te će najmlađi uz ulaznicu dobiti i poklon.
Čekaju vas kreativne radionice, facepainting, glitter tattoo, torta, druženje s omiljenim filmskim junacima, sjajni pokloni i još mnoštvo iznenađenja! Uz najnovije filmske naslove, kao i prethodne dvije godine, oni najmlađi imat će priliku osvojiti poklone CineStar partnera Biobaze i Algoritma, kao i glavnog sponzora Hipp.

PARADA FILMSKIH LIKOVA

Novost Dječjeg festivala povodom 3. obljetnice je Parada filmskih likova.

Vesela parada omiljenih likova iz crtanih filmova kreće u subotu, 8.10., u 10 sati iz lobbyja kina, a proći će kroz cijeli Avenue Mall zabavljajući velike i male posjetitelje. CineStar i Avenue Mall pozivaju sve zainteresirane roditelje i njihove mališane da se maskiraju u svoje omiljene crtane i filmske likove, jer će 100 najboljih maski biti nagrađeno kinoulaznicom na dar.
Pored filmske parade i zabavnih sadržaja u lobbyju kina, ne zaboravite da odlične filmove možete gledati po cijeni od samo 20 kn‘Rode’, ‘Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu’ i mnogi drugi.

Ne propustite ovaj jedinstveni doživljaj i priuštite svom mališanu nezaboravnu zabavu uz obilje zabave, filmskih hitova, toplih kokica i dječjih osmijeha.

Sve informacije te kupnja online ulaznica dostupne su na: http://www.blitz-cinestar.hr/djecji-festival-2016