Otvorio se Inglot!

INGLOT-logo-square

Sa više od 30 godina iskustva, fokusirani smo na stalni razvoj. Lokalni uspjeh potaknuo nas je na ideju da brend predstavimo svjetskom tržištu i od 2006. godine mapa našeg prisutva širila se na svjetski poznate lokacije, te nas makeup entuzijasti mogu pronaći na 6 kontinenata i skoro 700 prodajnih mjesta, od Oxford Street u Londonu,Piazza del Duomo u Milanu, Times Square u Njujorku, do Grand Canal Shoppes u Las Vegasu,

Ne bojeći se izazova, prisustvovali smo top događajima, kao što su NYFW ili PFW, surađujući sa modnim brendovima i dizajnerima kao što su Kenzo, Michael Costello ili Francesco Scognamiglio.

Štaviše, uklljučeni smo u velike projekte na Brodveju, kao što su mjuzikli Mamma Mia, PIPPIN, The Lion King ili Cripple of Inishmaan.

Šta Inglot čini tako posebnim? Proizvodi – Naš ponos! Kombnirajući naučne tehnologije sa bojama, rezultiralo je impresivnom paletom proizvoda i boja u koje se jednostavno zaljubljuje. Od ukupne proizvodnje, 95 posto je proizvedeno i našim vlastitim postrojenjima i što je najvažnije, visokokvalitetni sastojci dolaze po prihvatljivim cijenama.