Posjetite jedinstveni Lotus kafić s igraonicom

slider_igraonica

Znamo koliko je roditeljima važno da njihovi razigrani klinci imaju mjesto za igru, zabavu i kreativne aktivnosti. No, ništa manje nije važno niti vrijeme koje će zauzeti roditelji posvetiti sebi. Zašto ne biste imali oboje?

Lotus kafić s igraonicom nalazi se na drugom katu Avenue Malla i nudi upravo to! Dok roditelji uživaju u omiljenom napitku, trenutku za sebe ili čak poslovnom sastanku – djeca su od njih udaljena svega nekoliko koraka i u prisutstvu stručnih Lotusovih teta čuvalica.

Uz pregršt mogućih aktivnosti namijenjenih djeci od 3 do 12 godina, moguće je organizirati rođendane za djecu i odrasle, sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama i zasladiti se brojnim okusima sladoleda, torti i kroasana!

A kako bi vaš boravak u Lotus Family Cafe bio što ugodniji, čekaju vas ukusni paketi: platite kroasan i cijeđeni sok, a kavu popijte gratis!

Što čekate? Okupite prijatelje – velike i male – i posjetite drugi kat Avenue Malla. Vidimo se!

Igraonica radi svaki dan od 09 do 21 sat, a kafić je od ponedjeljka do četvrtka otvoren od 08 do 00 sati, petkom i subotom od 08 do 01 te nedjeljom od 09 do 00.