Trgovine

B&G fashion
Prvi kat
B&G fashion
U trgovini B&G Fashion možete pronaći muške, ženske i dječje odjevne predmete poznatih svjetskih brandova BIG STAR, EXTERRA i TALLY WEiJL.
 
Odjeća BIG STAR jamči najvišu kvalitetu i dizajn u skladu s aktualnim trendovima. Od samog početka, jeans hlače su bile vodeći element ovog branda, a tijekom godina ponuda je nadopunjena novim odjevnim predmetima i modnim dodacima. Povjerenje i odanost naših kupaca obavezuju nas na isporuku najkvalitetnijih proizvoda. 
 
EXTERRA nudi asortiman muške i ženske odjeće dizajnirane sa posebnom pažnjom na potrebe naših kupaca. Najkvalitetniji materijali, posebni krojevi i printovi, pažljivo odabrane boje i modeli su ono na čemu EXTERRA kreativni tim svakodnevno vrijedno radi. Da bi svaki kupac pronašao baš ono što mu je potrebno EXTERRA nudi Street liniju za svakodnevnicu, šetnje sa prijateljima i obitelji, Casual liniju za one koji se žele istaknuti u večernjim izlascima,  Fine wear linija za otkrivanje najljepše strane svoje osobnosti i uživanje i Basic linija jednostavnog stila i kroja.
 
Mladenački stil i moderan dizajn karakteristike su koje opisuju modni brend TALLY WEiJL. U ponudi  pronađite hlače, suknje, haljine, kombinezone, veste, košulje, bluze, majice, jakne i druge komade modernog dizajna TALLY WEiJL.
Vrh