Izašao je novi magazin Avenue Fashion & Beauty!

Izašao je novi magazin Avenue Fashion & Beauty!

Ekskluzivno predstavljanje novog magazina Avenue Malla - Avenue Fashion & Beauty,  okupilo je raznoliko društvo modnih stručnjaka, među kojima i nekoliko poznatih lica hrvatske scene. Naslovnicu magazina krasi jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica i trendseterica, Ella Dvornik, a uredništvo potpisuje Andreja Galovec Vodopija, direktorica marketinga Avenue Malla.
 
 
dvije fotke
U srijedu, 22. svibnja, ugostili smo brojne uzvanike na ekskluzivnom brunchu povodom izlaska novog magazina. Zaštitno lice magazina, poznata hrvatska blogerica, poduzetnica i influencerica, Ella Dvornik, za Avenue Mall je izabrala nekoliko trendi odjevnih kombinacija, koje idealno prikazuju ljeto i nadolazeće tople dane.
jedna fotka
Odlična atmosfera i zanimljivi razgovori o uzorcima sezone i modnim trendovima dolazećeg ljeta, odvijali su se u restoranu Delano's na drugom katu uz ukusni brunch i osvježavajuća pića. Predstavljanje magazina okupilo je i poznata lica hrvatske scene, poput Ane Begić Tahiri, Bojane Gregorić i Korane Gvozdić, koja je svečano okupljanje otvorila kratkom zdravicom. Djevojke su imale priliku prve zaviriti u naš novi magazin Avenue Fashion & Beauty, ali i uživati u zanimljivom druženju.
 
Okupljene su na kraju samog događanja razveselili i pokloni sponzora Calzedonije, Douglasa i Inglota.