Kućni ljubimci

Kućni ljubimci


Znamo da su shopping, druženje s prijateljima i ispijanje omiljenog pića mnogo zabavniji u društvu vašeg kućnog ljubimca i zbog toga vas Avenue Mall Zagreb dočekuje otvorenih ruku.

Iako svi imamo kućne ljubimce koji se znaju ponašati u društvu, ponekad i njima dođe „žuta minuta“, stoga vas molimo da pri dolasku u Avenue Mall Zagreb pripazite da vaš kućni ljubimac svojim ponašanjem ne ometa, plaši ili ugrožava druge posjetitelje.

Molimo vas da se pridržavate ovih pravila i uživate u ugodnoj šetnji u Avenue Mallu Zagreb:

1. Psi moraju biti na uzici dužine do 150 cm.
Ako pas nije na uzici, možete ga držati u ruci ili u odgovarajućem spremniku, poput kaveza, košare ili torbe. Što se mačaka tiče, molimo vas da ih obavezno nosite u navedenim spremnicima..

2. Veliki i opasni psi moraju nositi brnjicu te biti na uzici za vrijeme boravka u Avenue Mallu Zagreb.
Opasni psi definirani su Pravilnikom o opasnim psima Narodnih novina u članku 2. Potpuni Pravilnik možete pronaći OVDJE. Također, psi grebena višeg od 30 centimetara moraju nositi brnjicu. Visinu grebena možete provjeriti na shopping-recepciji Avenue Malla Zagreb.

3. Ulazak u trgovine, ugostiteljske i uslužne prostore s kućnim ljubimcima dozvoljen je isključivo uz dopuštenje osoblja.

Trgovine, ugostiteljski i uslužni prostori koji NE DOPUŠTAJU kućnim ljubimcima ulazak u svoje prostore su:

CineStar, Farmacia, Fina, Froddo, Konzum, Müller, Simple frizerski salon, T-Centar, Tom Tailor i United Colors of Benetton.

Uz ova tri glavna pravila, molimo posjetitelje da se pridržavaju uvjeta Pravilnika o dovođenju, kretanju i boravku kućnih ljubimaca i ostalih životinja.

Pravilnik možete pronaći na obje info-recepcije u samom Avenue Mallu ili ga možete skinuti OVDJE.

Želimo ugodan boravak i šetnju vama i vašem kućnom ljubimcu!