Avenue Mall jedno je od glavnih društvenih i shopping odredišta u gradu Zagrebu. Sadrži više od 130 trgovina, kafića i restorana na preko 79 000 metara kvadratnih. Nudi pregršt zabavnih i korisnih sadržaja, prilagođenih širokoj publici. Osim toga, Avenue Mall ima više od 6 milijuna posjetitelja godišnje. Svjetski poznati brandovi krase sva tri kata centra, od poslovnica kao što su Gant i Tommy Hilfiger, do Guess i Five Star Fashion.


Zakup prostora
 
Ako ste zainteresirani za najam prostora u shopping centru Avenue Mall ili poslovnom tornju Avenue Center, svoje upite šaljite na sljedeće email adrese:
 
 
U email uvrstite sljedeće podatke:
  1. Naziv tvrtke
  2. Ime i prezime te kontakte odgovorne osobe
  3. Kvadraturu za koju ste zainteresirani
  4. Opis tvrtke/proizvoda/usluga čime se poduzeće bavi
  5. Slike prethodnih prodajnih prostora te proizvoda
 
Nakon zaprimanja vašeg e-mail, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku s relevantnim informacijama o dostupnosti prostora koje tražite.

 
Upravljanje imovinom

Ako je vaša tvrtka zainteresirana za pružanje usluga ili proizvoda koji su potrebni za poslovanje Avenue Malla, molimo vas da nas kontaktirate putem obrasca u nastavku. Avenue Mall vodi brigu o štednji energije, zaštiti okoliša, korištenju eko-friendly materijala i koristi sve ostale tehnologije u svojem poslovanju kako bi minimizirali troškove i ostvarili ciljeve održivog i društveno odgovornog poslovanja.
 

POTKATEGORIJE:

Tehnička služba
Zaštitarska služba
Služba za čišćenje
Parking služba
Upravljanje otpadom
Upravljanje recepcijama
 
 
 
Uprava

Globe Trade Centre Group je među vodećim kompanijama koje se bave komercijalnim nekretninama u centralnoj, istočnoj i južnoj Europi. Dionice GTC Grupe su izlistane na varšavskoj burzi i popraćene WIG30 indeksom te na mnogim drugim međunarodnim burzama. Grupa je osnovana 1994. godine i od tada aktivno djelujemo na tržištu nekretnina u Poljskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj i Slovačkoj te smo ponosni na svojih 60 komercijalnih nekretnina s preko 1.000.000 m2 za najam uz 9 stambenih projekata s preko 400.000 m2. Danas imamo u vlasništvu i upravljamo s 35 komercijalnih nekretnina, poslovnih zgrada i shopping centara koji se prostiru na 665.000 m2. Aktivnim upravljanjem stalno rastućim portfoliom povećavamo dohodak komercijalnih nekretnina. Svoje ciljeve planiramo ostvariti kroz razvoj pažljivo odabranih projekata i akviziciju novih nekretnina. Naša struktura sa sjedištem u Varšavi i regionalnim uredima u Rumunjskoj, Srbiji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj Republici, omogućuje nam da efikasno razvijamo, kupujemo i upravljamo nekretninama u cijeloj regiji.