Preuzmi hranu za van </br>i iskoristi -20%

Preuzmi hranu za van
i iskoristi -20%

Možda je teško zamisliti blagdane bez mamine i bakine kuhinje, no Avenue Mall ima prilično dobru zamjenu!
Restorani na drugom katu Avenue Malla - Foodie, Mex i WokMe, pobrinuli su se za prefine, hranjive obroke koji će utažiti kruljenje želuca u trenu. 

FOODIE Daily Restaurant uz standardnu ponudu, svaki dan nudi tri dnevna menija. Savršen je odabir ako ti se jede svježe pripremljen, brz i kvalitetan kuhani obrok po pristupačnim cijenama. Spoj tradicionalne i moderne kuhinje rezultirao je raznolikom ponudom kuhanih i pečenih jela s prilozima, zdravih variva, ribe, salata

Jede ti se meksička hrana? Nema problema jer MEX ima prave specijalitete prepoznatljive po mnoštvu boja, sastojaka i pikantnih umaka. Sočne tortilje punjene finim povrćem, sirom i mesom po izboru te prelivene umakom po želji. Njam! Odaberi svoju omiljenu kombinaciju. 

Tražiš nešto treće? Wok je uvijek dobar izbor i zato je WokMe nezaobilazno mjesto za kvalitetan obrok. Za bazu wok jela izaberi između piletine, puretine, bifteka i kozica, a za prilog možeš birati između riže, kineskih ili staklenih rezanaca. Probaj Teriyaki, Sweet&Chilli ili poznate spring rolice s povrćem.

Pauza.hr, Wolt, Glovo i BoltFood dostavljaju Foodie, MEX i WokMe do tvojih vrata! Hranu i kavu za van možeš preuzeti i na drugom katu Avenue Malla.  I ne zaboravi da imaš 20% popusta!