Prijavi se i postani <br/> model!

Prijavi se i postani
model!

Oduvijek si htio/la biti model, ali nisi znao/la otkud krenuti? Avenue Mall ti pruža odličnu priliku da postaneš model na jedan dan, odlično se zabaviš te pritom osvojiš poklon bon od 1,000 kuna u trgovini Zara.

Sve što trebaš učiniti je napisati nam zašto baš ti trebaš biti model Avenue Malla i poslati nam dvije svoje fotografije, a mi ćemo te nagraditi profesionalnim fotografiranjem te Zara poklon bonom.

Fotografije modela koristit će se za izradu magazina Avenue Malla te na službenim profilima društvenih mreža organizatora, a modeli imaju pravo na korištenje fotografija u privatne svrhe.

Sva pravila kreativnog natječaja potraži ovdje.

Prijave za sudjelovanje u kreativnom natječaj traju od 05. rujna do 10. rujna 2019. u 12 sati putem forme u nastavku, a imena dobitnika objavit ćemo na web stranici Avenue Malla.

Izabrali smo pobjednice našeg natječaja. Hvala svima koji su sudjelovali i poslali svoje prijave. Zbog velikog broja prijava, odlučili smo izabrati čak četiri modela: Ines Nikić, Laru Spajić, Lauru Horinu i Magdalenu Mamić. Njihova lica moći ćeš vidjeti u novom izdanju magazina Avenue u Avenue Mallu. Pobjednicama čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće na sljedećem kreativnom natječaju!