Parking

Parking

Kako bismo svojim kupcima osigurali što jednostavniji shopping, omogućili smo tri sata besplatnog parkiranja, tri razine parkirališnih mjesta i naplatne automate na ključnim lokacijama.

Ako ste ikada automobilom došli u Avenue Mall, mogli ste se uvjeriti da je naša podzemna garaža jedno od najjednostavnijih i najuređenijih natkrivenih parkirališta u gradu koji nadilazi pojam podzemne garaže.

Još jedna zanimljivost naše garaže jest da je najudaljenija moguća parkirališna pozicija od prvog ulaza u Centar udaljena manje od 50 metara – parkirate se praktički ispred dućana.

Ako su istekla besplatna 3 h parkiranja, molimo vas da prije izlaska iz garaže provjerite jeste li platili parkiranje kako ne biste stvorili gužvu na izlasku iz Centra.

Ako se iz nekog drugog razloga rampa ne diže, molimo vas da se pomaknete udesno na slobodna parkirališna mjesta predviđena za ovakve situacije te se obratite djelatnicima na parking-recepciji koji će vam pomoći riješiti problem.

Broj parking-recepcije: +385 1 65 39 708
Broj shopping-recepcije: +385 1 65 27 645

Cijene parkiranja:

22 – 07 sata = 5,00 kn
07 – 22 sata – 3 h besplatnog parkiranja
Dodatni sat = 10 kn

Svaki dodatni sat parkiranja koji prelazi period prva 3 sata provedena u garaži, naplaćuje se prema važećem cjeniku – 10 kuna za 1 sat parkiranja.

Načini plaćanja:

1) Gotovinom na parkirnim automatima
Na raspolaganju vam je devet automata za naplatu parkiranja.

2) M-parking – plaćanje parkiranja putem SMS-a
Korisnik plaćanja parkiranja putem mobilnog telefona može biti bilo koji korisnik hrvatskih mreža (nema dodatne prijave ili registracije za korištenje usluge), dok strancima, koji koriste strane mreže, plaćanje nije omogućeno zbog regulativnih mjera. Parkiranje se plaća prilikom izlaska iz centra.

Kako platiti parkiranje SMS porukom?
 
  1. Napišite SMS koji sadrži kod s parkirne kartice (koju ste dobili na ulaznoj rampi Centra) bez razmaka, interpunkcije
  2. Pošaljite SMS s kodom na m-parking broj 708090.
  3. Potvrda o plaćanju stići će u obliku povratne SMS poruke na vaš mobilni telefon sa svim podacima o plaćenom parkiranju i vremenu isteka.


Prilikom plaćanja SMS-om, mobilni operater zaračunava redovnu naknadu za parkiranje i platnu transakciju. Troškovi učinjeni plaćanjem parkiranja putem mobilnog telefona korisniku se obračunavaju od strane mobilnog operatera jednom mjesečno (za post-paid korisnike) ili odmah (za pre-paid korisnike).