Božićna kolekcija Scarlet <br/> ostavlja bez daha

Božićna kolekcija Scarlet
ostavlja bez daha

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena. Od davnina je nakit mnogo više od lijepog dodatka koji nas krasi. Ono što ga čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost, već emocije i sjećanja koja u nama budi. Upravo ta ljubav prema nakitu i prema svim emocijama koje u nama budi utkana je u novu kolekciju koja dolazi iz Prahir Fine Jewellery, jednostavnog imena Scarlet.

Kolekcija Scarlet izrađena je od 14 karatnog zlata i srebra kojemu je dodana 18 karatna pozlata, a sastoji se od oku atraktivnih komada koji će se odlučno uklopiti u sve kombinacije. Ring naušnice različitih veličina, chain ogrlice s medaljonima, glomazno prstenje i bangle narukvice koje se mogu nositi zajedno u formi slojevitog stiliziranja ili kao jedinstveni, upečatljivi komadi koji zasigurno neće proći nezapaženo.

Dobar nakit bezvremenski je klasik. Svaka žena želi svom stylingu dati notu personaliziranosti i upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja bez obzira na godine. Nakit, kao najmoćniji ženski nakit najbolji je izbor. Inspiraciju potražite u svim Prahir Fine Jewellery poslovnicama do 24.12 kupujte po posebnim popustima i to do -35% na zlatni nakit i do -50% na srebrni nakit koji se odobrava na sve kolekcije