HOMEdeco ideje <br/> za ukrašavanje doma

HOMEdeco ideje
za ukrašavanje doma

Kako ukrasiti božićno drvce ovih blagdana?

Kićenje božićnog drvca tradicija je kojoj se veselimo svakog prosinca i koja uveseljava cijelu obitelj, a samo božićno drvce uvijek plijeni pozornost tokom svih događanja uoči Božića. I dok jedni čekaju da ga okite na Badnjak, drugi to čine početkom prosinca kako bi što dulje uživali u njegovom sjaju.

Iako svoje drvce možete okititi sa već postojećim ukrasima, svoju kolekciju možete upotpuniti i novim ukrasima u skladu s ovogodišnjim trendovima, a mogućnosti su beskrajne. Netko voli ukrasiti drvce određenom temom, a netko voli raznolikost. Dok se svake godine pojavljuju novi trendovi prema kojima drugi uređuju svoj dom i drvce, glavno pravilo kićenja je da ono što izaberete da se vama sviđa i da se uklapa u vaš interijer.

Poseban božićni dućan HOMEdeco ti donosi par ideja kako ukrasiti božićno drvce ovih blagdana!
 

1. Crvena kao simbol Božića

Crveni tonovi instant asociraju na Božić. Drvce ukrašeno crvenim ukrasima bezvremenski je klasik i nikad ne izlazi iz mode. Upari crvenu s bijelom ili kontrastnom zelenom i unesi toplinu i dašak božićne tradicije u svoj dom.
 
Fotografija preuzeta sa HOMEdeco.hr

2. Snježna bajka

Bijela nas podsjeća na blistave zimske krajolike i odaje atmosferu zimskog sjevera. Osim toga, ova boja obilježava čistoću, svjetlost i svetost povezane s božićnim blagdanom. Kako ti drvce ne bi izgledalo presterilno bijelo, upari ga sa srebrnim ili zlatnim detaljima i veselim figuricama u metalik tonu.

Fotografija preuzeta sa HOMEdeco.hr

3. Bijeli bor

Bijela drvca postaju sve popularnija. Osim što odišu zimskom idilom, lako ih je kititi sa ukrasima svih boja. Dodaj neki nježni i mekani tekstil ili topli drveni detalj i doprinesi osjećaju ugode i topline.  

Fotografija preuzeta sa HOMEdeco.hr

4. Glamurozni zlatni tonovi

Unesi profinjenost i  elegantnost na božićno drvce dodajući zlatne detalje. Osim što će bor odavati dojam softiciranosti,  zlatne kuglice možeš lako kombinirati s drugim ukrasima u metalik tonovima. Ove godine je zlato upareno sa crnim kuglicama, te tamno zelenom bojom.

Fotografija preuzeta sa HOMEdeco.hr

5. Nježno i čarobno

Za romantičarke, ružičasta ove godine ulazi na velika vrata. Velika proslava ljubavi, prijateljstva i dobrote obojana nježnim ružičastim tonovima. Upotpunite ih snježno bijelim i sjajnim zlatnim tonovima.

Fotografija preuzeta sa HOMEdeco.hr

6. Ukrasi oko bora 

Ukrasi oko bora su gotovo neizostavni dio kićenja našeg doma. Danas ti ukrasi dolaze u obliku patuljaka, gnomova, orašara i minijatura poznatih božićnih likova.


Fotografija preuzeta sa HOMEdeco.hr