IsaDora beauty </br> u Avenue Mallu

IsaDora beauty
u Avenue Mallu

Vodeći švedski beauty brend stigao u Hrvatsku i na Douglas police!
 
Pronaći kvalitetan i cjenovno pristupačan make-up nije nimalo lak zadatak. Ipak, dobre vijesti stižu iz Švedske!
Pomama za skandinavskim beauty proizvodima traje već neko vrijeme i to s razlogom. Na hrvatsko tržište napokon je lansiran vodeći švedski drogerijski brend IsaDora koji se može pohvaliti velikim izborom najraznovrsnijih make-up proizvoda za lice, nokte, oči i usne te pribora i četkica za šminkanje, koji svake godine iznova oduševljava inovacijama koje plasira prije konkurencije.
 
Brend se na tržištu pojavio 1983. godine, a proizvodi s minimalističkim dizajnom kao autentičnom slikom skromnog, ali kvalitetnog nordijskog života već su se našli u kozmetičkim torbicama brojnih Hrvatica. Među njima je i poznata vizažistica Lada Mitrašinović, ambasadorica brenda, kojoj one već godinama u potpunosti vjeruju kada je u pitanju odabir najkvalitetnije kozmetike.
 
Zašto IsaDora?
 
Zdravlje svakog kupca najvažniji je prioritet. Zbog toga svi IsaDora proizvodi prolaze stroga klinička i ne-životinjska ispitivanja. Konačna formula se uvijek isprobava na stvarnim ljudima prije nego što uđe u vašu vrećicu kako bi osigurali najtočnije i najprikladnije rezultate za svakoga.
 
Bez okrutnosti nad životinjama

Vizija IsaDora ljepote nije okrutna. Cruelty free filozofija srž je poslovanja tvrtke od samog početka te proizvodi baš nikada nisu bili testirani na životinjama niti neće.
 
Potraži IsaDora proizvode u Douglasu u Aveneu Mallu.