Kako postati najbolja maska <br/> ovogodišnjeg maskenbala?

Kako postati najbolja maska
ovogodišnjeg maskenbala?

Maškare su već u punom jeku, a vi i dalje niste pronašli svoju savršenu masku? Ne brinite, niže vam donosimo mnoštvo savjeta uz koje ćete zasigurno biti zamijećeni. Zapamtite, ključ je zabaviti se u duhu karnevala, a sve ideje i outfite možete pronaći u Avenue Mallu! Tematske kostime pronađite u poslovnicama Konzuma, Pepca, Mullera, DM-a i Zare, dok će pravi ugođaj karnevala svojim krafnama ponuditi Dubravica, Konzum i McDonalds.

1. Elegancija pod maskama
Glavni cilj zabave pod maskama je postići zadivljujuću mješavinu misterije, glamura i sofisticiranosti, s maskom u glavnoj ulozi. Ona osigurava da se istaknete u gomili, a istovremenozadržite dojam tajanstvenosti. Pobrinite se da nadopunjuje vašu odjeću te pojača mističnost vašeg outfita. Kako biste upotpunili masku dodajte vaš najdraži nakit i najudobnije štikle.

2. Glavna zabavljačica
Volite biti u centru pažnje? Onda je ova maska savršena za vas! Odlučite se za svijetle i jarke boje koje će odgovarati razigranoj prirodi vaše smiješne maske. Kombinirajte uzorke, razmislite o dodavanju otkačenih dodataka poput velikih sunčanih naočala, otmjenih šešira ili neobičnih traka za glavu. Potražite majice ili košulje sa smiješnim sloganima, igrama riječi ili likovima iz crtića kako biste stvorili kohezivnu i zabavnu kombinaciju. Završite svoju odjeću razigranom obućom kao što su tenisice jarkih boja, neusklađene čarape ili cipele jedinstvenog dizajna. Najvažnije je zabaviti se i dopustiti da vaša osobnost zablista.

3. U dvoje je bolje
Ukoliko na maskenbal idete s najboljom prijateljicom ili boljom polovicom, zasigurno ćete biti oduševljeni ovom idejom. Glavna poanta ovih maski je da su one ili usklađene ili u potpunosti komplementare, a uz to vam garantiramo da nećete ostati nezamijećeni. Odaberite maske koje dijele slične ili iste boje. Ako postoji posebna tema za maskenbal, razmislite o maskama koje su u skladu s tom temom. Prilagodite maske inicijalima, simbolima ili elementima koji imaju osobni značaj za svakoga od vas te stvorite zajedničke uspomene.

Tvoj, Avenue Mall!