Kampanja</br> Dobrodošli u Novi Zagreb

Kampanja
Dobrodošli u Novi Zagreb

Nakon naporne godine iza nas, shvatili smo koliko cijenimo "male stvari". Druženje s prijateljima, kavica na omiljenoj terasi, pjevanje i plesanje na koncertima, upoznavanje novih ljudi... Iako neke od ovih stvari i dalje ne možemo raditi, odlučili smo se uživati kako možemo! 

Okreni na pozitivu! Svaki dan napravi nešto zbog čega ćeš osjećati radost. Širi pozitivnu energiju s drugima. Živi ritam kojim tvoje srce pleše. Budi inspiracija - svojim načinom razmišljanja, stilom i samopouzdanjem. Istakni se i ne ustručavaj se živjeti svojim stilom. 


Zato smo za lice kampanje odabrali pet plesača različitih godina i raznolikih osobnosti. 

Lana nas je osvojila svojim osmijehom od uha do uha. 
Anis nas je očarao svojom energijom. 
Biljana je utjelovljene stila koji ne zastarijeva. 
Marko ne prestaje rušiti granice svojim ritmom. 
Lidija nas je inspirirala svojom samouvjerenošću. 

Radost, energija, ritam, inspiracija, stil... To je sve Avenue Mall. 
 


Za koncept kampanje bila je zadužena Younited agencija, dok je Production Boutique osmislio i realizirao kreativnu ideju. Iza objektiva stajao je fotograf Alexander Stankov koji je napravio i odličan posao s bigboard vizualima koje ste sigurno vidjeli prolazeći kroz Novi Zagreb. Ispred objektiva našli su se predivni plesači iz Wanted Agency Croatia. Kristina Krstičević i Jozef Hipp pomno su odabrali najbolje komade iz trgovina Avenue Malla i ukomponirali ih u priču proljetne kampanje. Za frizure se pobrinuo Drago Ivačko i Power Network Croatia, dok je make-up usavršila Kana Kovač.

A kako je prošlo snimanje same kampanje, pogledajte u Behind the scenes videu. 


 

 

A što je za tebe Novi Zagreb?