Modeli gležnjača <br/> koje su hit ove jeseni

Modeli gležnjača
koje su hit ove jeseni

Spoj udobnosti i robusnosti

Gležnjače su nezaobilazna obuća za jesenske dane jer predstavljaju savršen spoj udobnosti, svestranosti i sofisticiranog izgleda, a ove godine pažnju modnih entuzijasta posebno privlače gležnjače s debelim potplatom koji im daje jedinstveni šarm i dašak
robusnosti. Spajaju modu, udobnost i ugodno nas griju, a upravo to je savršena kombinacija za prijelazno jesensko razdoblje.

Guess i Replay u Massu

U Massu već možete pronaći najnovije kolekcije svih modela gležnjača, pa tako i trendi gležnjače s debelim potplatom. Brendovi Guess i Replay poznati su po odvažnim modelima, a ove godine to su gležnjače s platformom i visokom, debelom petom. Ove cipele idealan su odabir za sve koji ne vole konvencionalne modne kombinacije, iako su gležnjače sa čvrstom petom fleksibilna obuća koja pristaje uz svaki stil odijevanja.

Chelsea gležnjače

Posljednjih sezona u popularniju obuću za hladnije dane ubrajaju su ​​i Chelsea gležnjače s debelim potplatom. One su odličan izbor za sofisticirane i klasične stilove kojima želimo dodati moderan štih. Platforma daje dozu odvažnosti, dok klasična estetika zadržava eleganciju.

Posjeti Mass u Avenue Mallu i pronađi svoj savršeni primjerak!