Nova CCC kolekcija <br/> s Emily Ratajkowski

Nova CCC kolekcija
s Emily Ratajkowski

Iz romantičnog Pariza, CCC te vodi na modno putovanje po sunčanoj rivijeri. Upoznaj drugo izdanje kampanje Jenny Fairy s Emily Ratajkowski u glavnoj ulozi. Uživaj na suncu, opuštajućoj atmosferi i najnovijim trendovima koje možeš pronaći već od 24,99€ (188,29 kn).

Jenny Fairy i Emily Ratajkowski daju ti dašak ljetne priče o slobodnom vremenu i najnovijim trendovima, predstavljajući šik obuću i torbe koje će se savršeno uklopiti u atmosferu ljetnih destinacija i gradskih ulica.
Pozadina nove kolekcije su supermoderne pruge, prvi izbor svjetskih dizajnera za ljeto 2023.

Brend Jenny Fairy prati najnovije trendove, a transparentno je njezin zaštitni znak. Najnovija kampanja predstavlja transparentnu kapsulnu kolekciju, koja ti daje slobodu da se poigraš s teksturama i raznim oblicima
potplata. Prozirne pete na japankama i sandalama elegantno reflektiraju sunčeve zrake. Torbe od kristala i perlica, must have su u nadolazećoj sezoni.

Ljetni motivi doslovno su procvjetali na Jenny Fairy obući i torbama, a cvijeće i leptiri glavni su motiv sandala na platformu. Ljetni vibe dolazi do izražaja u živim bojama: sočna limeta, nježna baby plava ili pastelno
ružičasta idealne su za ljetne outfite. Slatki motivi najvećih trendova 2000-ih vraćaju se u velikom stilu te ponovno osvajaju tvoje srce.

Posjeti trgovinu CCC u Avenue Mallu!