Nova kolekcija <br/> u trgovini CCC

Nova kolekcija
u trgovini CCC

Najnovija Sprandi kampanja 'Zastani na tren' je o tebi! O tome kako se ti osjećaš. O tvojem pravu da zastaneš na trenutak, udahneš duboko i opustiš se negdje na otvorenom, po mogućnosti s dobrim prijateljima. Najbolje u nekoj sportskoj aktivnosti jer znaš da najvažnije utakmicu igraš za vrijeme svojeg slobodnog vremena.

Brend Sprandi ulazi u još jednu sezonu šireći apel brige o sebi. Kao i prethodnih mjeseci, brend Sprandi se i dalje fokusira na brigu o nama samima. Nakon svima potrebnog odmora, vrijeme je za tjelesnu aktivnost, povećanje endorfina i bezbrižno veselje s najdražima.

Stani i duboko udahni. Čuvaj se. Polako. Osvijesti se oko sebe, posveti pažnju samom sebi i pronađi zadovoljstvo u sitnicama koje te čine sretnim. Potraži aktivnosti koje te vesele i napuni se pozitivnom energijom. Pronađi trenutak za aktivno opuštanje i neka ti brend Sprandi bude najbolji
suputnik.

U svojoj posljednjoj kampanji, Sprandi nas vodi na teniski teren kako bismo pobliže upoznali svoje omiljene zvijezde. Sprandi kampanja 'Zastani na tren' uključuje idola Generacije Z, glumca Finna Wolfharda iz 'Stranger Thingsa', glumca Kylea MacLachlana koji je glumio kultnog agenta Dalea
Coopera u 'Twin Peaksu' i supermodel 90-ih Amber Vallettu.

Nova kolekcija kreirana je da prati trenutke aktivnog odmora, ali i opuštanja. Obuci mekane trenirke, obuj udobne sportske tenisice i upotpuni svoj sportski outfit praktičnim modnim dodacima. Bilo da si na teniskom terenu ili izvan njega, duboko udahni i pruži si maksimalnu udobnost.