Novi moderni, urbani, casual i <br/> streetwear brendovi Kruna Mode

Novi moderni, urbani, casual i
streetwear brendovi Kruna Mode

Kruna Mode je multibrand trgovina koja nudi probrane svjetske, moderne, urbane, casual i
streetwear brendove kao što su O'Neill, Blend, Ichi, Garcia i druge. Tijekom 39 godina
poslovanja izgradili su poseban odnos s vjernim kupcima temeljen na obostranoj ljubavi prema
suvremenom načinu života, dizajnu, muzici, uličnoj umjetnosti i modi. Od 2020. Godine u svoju
raznoliku ponudu uvrstili su i sljedeće brendove: Kaporal, Emily&Noah i Sina Jo, RVCA, Sinner i
Element.

KAPORAL

Kaporal je brend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Brend s jakim karakterom i prepoznatljivim stilom. Kvalitetnom ponudom odjeće po pristupačnim cijenama privlači muškarce i žene od 16 do 35 godina. Nakon traperica, kroz koje je izgradio svoj imidž, Kaporal proširuje svoje kolekcije te postaje trendovska robna marka koja nudi široki asortiman accessoriesa (naočale, satove, cipele, kožnu galanteriju i dr.).

RVCA

Globalni američki lifestyle brend odjeće i modnih dodataka koji inspiriran umjetnošću pomiče granice kreativnog izražavanja. Izdižući se iznad tradicionalne sportske odjeće, RVCA je dizajnerski vođen lifestyle brend oslobođen prolaznih trendova. Osim casual segmenta RVCA nudi i opremu za borilačke sportove te posebno prilagođene komade za odlazak u teretanu. 
 

EMILY & NOAH i SINA JO

EMILY & NOAH i SINA JO su brendovi koji predstavljaju tradiciju, kvalitetu i jedinstveni dizajn. Riječ je o vrhunskim torbama od sintetičkih vlakana koje se izrađuju od kvalitetnog materijala koji je odlična alternativa prirodnoj životinjskoj koži. EMILY & NOAH inspirira raznolikošću te se svojim modelima prilagođava širokom spektru ženskih ukusa: od tradicionalnih ili trendy, preko diskretnih ili upadljivih do casual ili chic modela torbi.

SINNER

SINNER je brend skijaške/snowboard i ostale sportske opreme koji je oduvijek predstavljao inovativnost, kvalitetu, performanse i stil. Prvo kao tvrtka sa sportskim sunčanim naočalama, a danas kao međunarodni lifestyle i sportski brend distribuiran u 24 zemlje širom svijeta. U SINNER ponudi mogu se pronaći ski/snowboard naočale, ski/snowboard kacige, ski/snowboard rukavice i ostali proizvodi koji dane na snijegu čine još čarobnijima!
 

ELEMENT

Element je bez sumnje najveći i najproduktivniji brend u svijetu skateboardinga. Svestran, uzbuđujuć, adrenalinski i energičan lifestyle brend koji svoj entuzijazam crpi iz skateboardinga. U svom asortimanu nudi raznolik izbor muške odjeće i modnih dodataka za strastvene skateboard entuzijaste. Za sve ljubitelje ovog sporta ili načina oblačenja, Element je svakako pravi odabir!

Detaljnije informacije o navedenim brandovima potražite na službenoj web stranici trgovine Kruna Mode www.krunamode.hr.