Osvoji pogledom uz Optiku Anda

Osvoji pogledom uz Optiku Anda

Svako godišnje doba ima svoje čari, ali proljeće zauzima posebno mjesto u srcima svih ljubitelja naočala!
 
Što se nosi ove sezone u svijetu naočala, otkrivaju omiljene Anda influencerice Daria, Ivana, Antea i Barbara u novoj kampanji #LoyeYourEyes. Proljeće je pravo vrijeme za pokret i nove izazove, a uz novu kolekciju naočala za proljeće/ljeto 2022. osvajaj pogledom na svakom koraku.

Fluorescentno zelena je boja sezona koja se slaže uz baš sve modne stilove pa i grunge, glam, rock – u Optici Anda sve je moguće! Brendovi kao što su Alexander McQueen, Balenciaga, Philipp Plein odvažno se poigravaju s futurističkim i avangardnim elementima, a među ključnim modnim detaljima ističu se lančići za naočale koje s lakoćom možeš kombinirati prema svom stilu.
 
Uz ključne modne kombinacije koje će obilježiti početak sunčane sezone, naočale su i dalje No1 modni dodatak koji osim što podiže svaki look – štiti tvoje oči! Koje god sunčane naočale ili dioptrijske okvire odabereš, nosi ih sa stilom i neka tvoj pogled govori umjesto tebe.

Jesi li spremna prihvatiti nove trendove naočala i učiniti ih svojima? #LoveYourEyes i pogledaj novu kolekciju Optike Anda te izaberi svoje savršene sunčane naočale!