Virtualna zabava

Virtualna zabava

Trenutna nam situacija ne dozvoljava izlaske s prijateljima, druženja i zabave u omiljenim kafićimaProvodimo vrijeme kod kuće, ali uz malu dozu kreativnosti možemo napraviti virtualno druženje za uži krug prijatelja. 

Kako se zabaviti kod kuće, što odjenuti te koje piće pripremiti saznaj u nastavku.   

Pripremi svoj omiljeni koktel kod kuće 

Koktel koji nas asocira na plažu, more i vruće dane zasigurno je Hugo. Osim što je osvježavajuć, priprema samog koktela vrlo je jednostavna.  

Potrebni sastojci:  

dvije žlice sirupa od bazge 

1,5 dl pjenušavog vina 

nekoliko kockica leda 

1 dl mineralne vode 

nekoliko listića mente 

limun ili limeta 

 

Priprema: 

U čašu za vino ulij sirup od bazge, vino i led. Nakon toga čašu po želji napuni mineralnom vodom. Potom stavi nekoliko kriški limuna ili limete te za kraj ukrasi listićima mente.  

 

Slika 2

Zabava putem video poziva 

Zahvaljujući današnjoj tehnologiji druženje s prijateljima možeš pretvoriti u virtualnu zabavu od kuće. Uz dobro društvo i malo mašte odličnu zabavu možeš pripremiti iz udobnosti svog doma. Aplikacije koje će ti pomoći u tome su: Zoom, Facetime, Whatsapp video poziv, Bunch, Snapchat, Imo i Viber. Osim ovih platformi, sve popularnija je i aplikacija Houseparty, koja je namijenjena isključivo za zabavu. Pomoću ovakvog video chata možeš igrati igre poput Heads Up, Trivia, Quick Draw i Chipsand Guac. Alternativno, uvijek možeš sam osmisliti igru poput Aliasa ili se samo dobro zabaviti u razgovoru i uz dobru glazbu.  

 

Outfit za virtualnu zabavu 

Za omiljenu haljinu ili cipele ne moraš čekati „bolje dane“.  Možeš ih obući i za virtualno druženje s prijateljima. Osim što ćeš se bolje osjećati sigurno ćeš dobiti i pokoji kompliment. Uz to isprobaj neku novu tehniku make up-a i zabava može početi!  

 

Ovakav način druženja možda ne može zamijeniti zabave na koje smo navikli u normalnijim okolnostima, no zasigurno nam može unijeti dašak pozitive i izmamiti osmijeh na lice.