Ciciban donirao 31.450 kuna Udruzi PUŽ

Ciciban donirao 31.450 kuna Udruzi PUŽ

U vrijeme darivanja u prosincu, kao pozitivan primjer mnogima, uključila se riječka tvrtka Obuća d.o.o., generalni zastupnik dječje obuće Ciciban za Hrvatsku te uz pomoć svojih kupaca Udruzi PUŽ donirala 31.450 kuna. Od prodanih pari dječjih cipela u Ciciban trgovinama od 15. listopada do 30. studenog, tvrtka je izdvajala po pet kuna te donirala ukupan iznos s kojim će Udruga PUŽ opremiti senzornu sobu te obnoviti sprave koje pomažu u rehabilitaciji djece s motoričkim, senzornim, komunikacijskim, intelektualnim i drugim teškoćama.

U ime svih članova udruge Put u život zahvalila se predsjednica Udruge, Lidija Bonačić Krešić –„prikupljeni iznos donacije nas je ugodno iznenadio. Planirana je dopuna opreme naše senzorne sobe. Obzirom na iznos donacije, koji premašuje planiranu nabavu, u dogovoru s tvrtkom Obuća, moći ćemo pokriti i dodatne troškove. Prema donacijama tvrtki i građana, uvijek se odnosimo izuzetno odgovorno. Svjesni smo da nam uz sredstva poklanjaju i nešto puno veće - povjerenje. Povjerenje da će sredstva biti utrošena na korist naših članova i korisnika. Ovakve akcije dokazuju i želju, u ovom slučaju, Cicibana, ali i kupaca koji su se uključili u akciju, da nam se pridruže u našem nastojanju da djeca s teškoćama u razvoju i njihove obitelji žive kvalitetnije. Puževi su poznati po sporosti. Cicibanov puž je ovom akcijom pogurao PUŽ(eve) i tako nam pomogao da budemo brži“.

Sredstva će se iskoristiti za opremanje senzorne sobe u prostorima Udruge, a nove sprave pomagat će djeci s fizičkim oštećenjima kako bi brže napredovala u razvoju.
 
Ciciban single