Ideš li na skijanje? Dođi u Krunu Mode!

Ideš li na skijanje? Dođi u Krunu Mode!

Potraži vrhunsku O’Neill i Sinner ski/snowboard opremu u Kruna Mode trgovinama sniženu 25%!

Kada kupuješ ski/snowboard opremu bitno je da bude dovoljno kvalitetna kako bi te zaštitila od svih mogućih vremenskih neprilika. Dobro skijaško/snowboard odijelo je dugoročna investicija koja će se isplatiti u godinama koje slijede. Ako tražiš trend, kvalitetu, dugotrajnost i maksimalnu zaštićenost, ski/snowboard oprema u Kruna Mode trgovini zadovoljit će sve tvoje potrebe.

O'Neill kontinuirano razvija svoje proizvode koristeći nove materijale koji poboljšavaju tehničke performanse proizvoda u skladu s osnovnim ciljem brenda da ostaneš vani na snijegu što duže! 

Neke od tehničkih karakteristika koje koristi čak i NASA poput Thinsulate™ izolacije i O’Neill Firewall magme, pomoći će ti da se zagriješ bez nepotrebne težine ili mase donoseći ti veću slobodu kretanja i udobnosti. DWR premaz i O’Neill Hyperdry tehnologija pružaju nevidljivu zaštitu od vode i vlage. Ne samo da omogućavaju zadržavanje vlage/vode, već i isparavanje vlage, odnosno vlastitog znoja. To je bitno, jer ti takva tehnologija omogućava da tijekom aktivnosti ostaneš suh i izvana i iznutra. Pojedini skijaški proizvodi sadrže RECCO® radarsku tehnologiju koja pomaže profesionalnim spasilačkim timovima locirati skijaše i snowboardere u slučaju odrona lavine. Treba napomeniti da kupnjom O’Neill ski opreme pomažeš okolišu kroz O’Neill Blue inicijativu za proizvodnju održivih ski artikala, koristeći ekološke niti visokih performansi tvrtki Bionic Yarn®, Repreve®, Econyl®, napravljene od eko-niti izrađene od reciklirane plastike s plaža i iz mora.

Ako si u potrazi za zaštitnom skijaškom i/ili snowboard opremom koja će biti kvalitetna i stylish, na pravom si mjestu jer je Sinner novi ski/snowboard brand u ponudi Krune Mode. Uz Sinner ski naočale s polariziranim SINTEC® i fotokromnim TRANS + ® lećama omogućena je najbolja vidljivosti na padinama tijekom zimskih aktivnosti. Ove ski naočale s lako promjenjivim lećama smanjuju 99,9% reflektiranog odsjaja i nude 100% UVA/B/C zaštitu. 

Sinner ski kaciga štiti te od višestrukih udaraca i padova, a ima svoje dodatne specifikacije kao što su: mogućnost podešavanja veličine, otvori za ventilaciju, podstava od flisa za udobnost i toplinu, brzi sistem za otpuštanje i otkopčavanje te integrirani izmjenjivi vizir. 

Uz ski kacigu i ski naočale potrebne su i ski rukavice, kape, šalovi, te flis tople majice. Sve to možeš pronaći u Kruna Mode trgovini!

Ski oprema je snižena 25% (osim kapa i šalova)!