Linija Buggy u <br/> Cicibanu

Linija Buggy u
Cicibanu

Novost koju Ciciban ove jeseni predstavlja temelji se na istraživanju razvoja djetetova stopala, testiranju cipela izravno na stopalima djece i želji da se stvori nešto drugačiji proizvod koji će zadovoljiti male hodače. Naravno, Ciciban ostaje vjeran svojoj dugogodišnjoj tradiciji, znanju i iskustvu u razvoju dječje obuće.

Zašto su cipele BUGGY drugačije? Zato što su napravljene od odabranih mekših materijala, koji su fleksibilni i nježni. Fleksibilnost cipela malim stopalima daje svu potrebnu potporu, uz to pruža im veću slobodu kretanja i mogućnost prirodnog razvoja. Mekana koža diše te istovremeno osigurava trajnost cipele i štiti ju od vanjskih utjecaja. U presjeku cipele njezina struktura ostaje nepromijenjena. Obilježava ju i fleksibilan potplat koji se ne kliže, a zatvoreniji je na području prsti te tako štiti cipelu od trošenja. Buggy je mekana cipelica koja nošenjem zadržava svoj izgled te ne gubi oblik.

Usavršen i svjež izgled cipela slijedi trendove koje diktiraju suvremeni modni znalci. Minimalistički izgled, čiste linije te prirodni materijali daju izgledu cipela pomalo nostalgičan stil koji se u potpunosti odražava u Cicibanovom sloganu „jednostavno prirodno“. Upravo zato će prepoznatljive kombinacije boja upotpuniti svaki jesenski look. S Obzirom ne to da Ciciban razmišlja i o roditeljima, cipele linije BUGGY zatvaraju se čičkom kako bi obuvanje bilo što jednostavnije.

Potražite cipelice Buggy u Ciciban trgovini!