Staro za novo <br/> u Ghetaldusu

Staro za novo
u Ghetaldusu

Akcija "Mjesec zdravog vida u Ghetaldus optici" je super prilika za tebe ako ti trebaju nove naočale i želiš obnoviti stare okvire.

Evo nekoliko bitnih informacija o toj akciji:
Zamjena starih okvira: Svoje stare naočalne okvire možeš donijeti u Ghetaldus poslovnicu bez obzira na stanje tih okvira, Ghetaldus će ih zamijeniti potpuno besplatno novim okvirima iz odabrane kolekcije.
Odabir novih okvira: Ako ne pronađeš odgovarajuće besplatne okvire, imaš opciju izabrati nove okvire poznatih svjetskih brendova s popustima već od 30%. Popusti vrijede za okvire kao što su Dior, Fendi, Celine, Gucci, Max Mara, Max&Co, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Diesel, Pierre Cardin, Victoria Secret, Polaroid, Klisab i mnogi drugi.
Uvjet sudjelovanja: Jedini uvjet za sudjelovanje u akciji je kupnja naočalnih leća. Dakle, da bi iskoristio ovu ponudu, morat ćeš kupiti odgovarajuće leće za svoje potrebe.
Rok trajanja akcije: Akcija "Staro za novo" traje do kraja listopada 2023. godine. To znači da imaš cijeli mjesec da iskoristiš ovu ponudu i osvježiš svoje naočale.

Ova akcija pruža odličnu priliku da obnoviš svoje naočale, bez obzira na stanje starih okvira, i dobiješ popust na nove okvire istovremeno.

Vidimo se u Avenue Mallu!