U Kruna Mode <br/> po novi ruksak!

U Kruna Mode
po novi ruksak!

Pogađaš koji je must have modni dodatak za novu školsku godinu?! Bez funkcionalnog i trendi ruksaka ne možemo zamisliti odlazak u školu. Bila ona virtualna ili ne, cool ruksak će ti pomoći da bolje organiziraš svoje stvari! Zato je za tebe trgovina Kruna Mode pripremila muške i ženske ruksake vrhunskih brendova. Billabong, O’NeillElement i RVCA su urbani brendovi čija će te kolekcija oduševiti.
Nova kategorija
Kvalitetni i moderni ruksaci, osim što uvelike olakšavaju organizaciju stvari, upotpunit će tvoj stil i dati mu dozu urbanosti. U Kruna Mode ponudi možeš birati između različitih modela, boja i printeva. Od klasičnih jednobojnih ruksaka do onih koji će te zasigurno istaknuti bilo u školi ili faksu. Pronađi ruksak koji će biti idealan za tvoje potrebe i stil. Sve tvoje knjige, dokumenti, planeri i ostali predmeti biti će savršeno organizirani u stylish ruksacima.
Nova kategorija
​Svi ženski i muški ruksaci u Kruna Mode  su dizajnirani sa stilom tako da ih možeš nositi na različite outfite i prilike. Imaju dovoljno prostora, funkcionalne pregrade, postavljene naramenice i mekan stražnji dio kako bi tvoja leđa bila minimalno opterećena. Unutarnja organizacija ruksaka omogućit će ti da sve tvoje stvari budu na dohvat ruke, a jedinstveni dizajn i modeli upotpunit će svačiji outfit.

Vrati se u školu, faks ili na posao sa stilom, kreni u shopping u Kruna Mode u Avenue Mall-u i izaberi jedinstveni ruksak popularnog brenda!