Trgovine

Farmacia
Prizemlje
Farmacia
Farmacia ljekarne ističu se vrhunskom uslugom iskusnih magistara farmacije i farmaceutskih tehničara, koji su vam svakodnevno na usluzi, a i prvi su ljekarnički lanac koji je prepoznao potrebu svojih klijenata za dodatnim uslugama u obliku savjetovališta te, zahvaljujući kolaborativnoj suradnji liječnika i ljekarnika, u središte pozornosti stavili klijenta i njegove zdravstvene potrebe.

Redovito u Farmacia ljekarnama organiziraju se i javnozdravstvene akcije prateći kalendar Svjetske zdravstvene organizacije te se na taj način podiže svijest građana o važnosti prevencije od kroničnih bolesti kao što su povišeni očni tlak, tj. glaukom, šećerna bolest, visoki krvni tlak, zdravlje srca i osteoporoza.

Akcije svaki put imaju veliku posjećenost i Farmacia ljekarnici prepoznati su kao zdravstveni stručnjaci i savjetnici u održavanju optimalnog zdravlja.

Imamo li na umu samo djelić aktivnosti i dodatnih usluga koje se klijentu nude u Farmacia ljekarničkom lancu, i više je nego opravdan moto: Pitaj i očekuj više!

Termine svih promocija i savjetovališta u ljekarni i više o uslugama saznajte OVDJE.
Vrh