Trgovine

Trgovine
Galileo
Prvi kat
Galileo
GALILEO je hrvatski brend koji od svojeg osnutka 2002. godine ima cilj približiti svjetske modne trendove suvremenom muškarcu i to kroz zajednički rad na pomno odabranom dizajnu i kvaliteti materijala. Tijekom godina se razvijao te se nametnuo kao neosporni tržišni lider među trgovinama muške mode.
 
U ponudi se nalaze odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, cipele, satovi, naočale, remenje – ukratko, sve što muškarac može trebati, na jednom mjestu. Galileo koncept je spoj kvalitete proizvoda, jedinstvenog dizajna i imidža brenda koji karakteriziraju visoko estetizirana odijela, koja dodatno naglašavaju muževnost. Galileo je utjelovio muškarca za 21. stoljeće, poslovnog, ali s dozom urbanosti i naglašene elegancije.
 
Iako se Galileo može okarakterizirati kao brend za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu; odjeću, obuću i modne dodatke za ležernije, sportske varijante. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca. Usvajanjem trendova modernog europskog i svjetskog poslovanja te neprestano unaprjeđujući kvalitetu rada i radnog okruženja, Galileo je danas među vodećim trgovinama Adriatic regije u svom segmentu.
 
Budite drugačiji – nosite Galileo.
 
Tom Tailor </br> akcija

Tom Tailor
akcija

-30% na cjelokupan asortiman
Saznaj više
-20% u Froddo </br>  trgovini

-20% u Froddo
trgovini

Na ukupan iznos računa
Saznaj više
Slatki tjedan</br> u Mülleru

Slatki tjedan
u Mülleru

-20% na božićne slatkiše i adventske kalendare
Saznaj više
 Kruna Mode</br>Black Sale

Kruna Mode
Black Sale

Do 50% popusta na cijeli asortiman
Saznaj više
Vrh