Trgovine

Trgovine
H&M
Prizemlje
H&M

Bogata ponuda vrhunske muške, ženske i dječje mode, torbi, cipela, modnih dodataka i donjeg rublja u ovaj modni raj privući će sve modne znalce.

H&M nudi široku paletu stilova, od casual pa sve do sportskih i svečanih kombinacija.

U H&M-u možete pronaći vječne klasike, moderne i otkačene komade pod zajedničkim imenom Divided, basic artikle, sportsku odjeću te donje rublje i modne dodatke. Posebno ističemo kolekcije održive mode “Conscious” za muškarce, žene i djecu, a odlikuju je meke tkanine i organski pamuk od prerađenih materijala.

Veličine za žene i muškarce dostupne su od XS do XL. Hlače i sakoe za žene možete pronaći od veličine 34 do 42, za muškarce od 46 do 56, a traperice za žene od 25 do 36 te za muškarce od 26 do 36. Ovaj najpopularniji švedski odjevni brand nudi vam i odjeću, obuću i modne dodatke za djecu svih uzrasta. Tako za novorođenčad možete pronaći veličine od 0 do 62, za bebe od 60 do 92, za malene djevojčice i dječake od 92 do 128 i za veće djevojčice i dječake od 134 do 170. S

Svaki koncept nudi bazični asortiman kao i trendy komade koji se svakodnevno nadopunjuju. Posebne ponude i sniženja aktualni su tijekom cijele godine, a komadi za novu sezonu već su spremni da razvesele vaše najmlađe.


 

 

 

 

Tom Tailor </br> akcija

Tom Tailor
akcija

-30% na cjelokupan asortiman
Saznaj više
-20% u Froddo </br>  trgovini

-20% u Froddo
trgovini

Na ukupan iznos računa
Saznaj više
Slatki tjedan</br> u Mülleru

Slatki tjedan
u Mülleru

-20% na božićne slatkiše i adventske kalendare
Saznaj više
 Kruna Mode</br>Black Sale

Kruna Mode
Black Sale

Do 50% popusta na cijeli asortiman
Saznaj više
Vrh