Trgovine

Heta 1892
Prvi kat
Heta 1892
Heta d. o. o. osnovana je 1992. godine u Zagrebu, a nastala je na osnovama obiteljske tradicije u urarstvu i trgovini nakita koja je s radom počela još davne 1892. godine.

Do danas, Heta je postala jedan od najvećih i najrespektabilnijih uvoznika satova i modnog nakita za hrvatsko tržište, ali i tržišta regije (Slovenija, BiH, Makedonija).

Generalni su zastupnici velikih internacionalnih kompanija i brendova u proizvodnji satova i modnog nakita od srebra i čelika: MYWA Swiss Watch and Jewellery grupe koja je predstavnik brendova: JOOP!, Esprit, Esprit Collection, Pierre Cardin, Puma, Festina grupe (Festina, Jaguar, Lotus, Candino, Calypso).

Osim navedenih, u Heta portfelju nalaze se i birani brendovi poput Ferre Milano, Kenzo, D&G, Cerruti 1881, Smalto, Junghans, Zeno, Bulova itd. Surađuju s kompanijama iz Austrije i Švicarske koje proizvode visokokvalitetne remene za satove te su generalni zastupnik RENATA baterija. Kao uvoznici, osigurali su i vrhunski servis satova s iskusnim stručnjacima na tim poljima.

Prije nekoliko godina, na temelju obiteljske tradicije, Heta d. o. o. pokrenula je vlastiti brend džepnih mehaničkih i kvarcnih satova koji se omjerom cijene i kvalitete savršeno uklapaju u najveći izbor džepnih satova na tržištu.
Vrh