Trgovine

Mobile Outfitters
Mobile Outfitters
Mobile Outfitters - najkvalitetnija zaštita za mobilne uređaje, izrađena od iznimno izdržljivog materijala, poliuretana, koji apsorbira udarce i ne puca. Proizvodi "made in USA" dostupni i kupcima u Hrvatskoj. Uz program doživotne zamjene, zaboravite na brige oko padova i oštećenja uređaja.
Naši profesionalni i ljubazni zaposlenici očekuju Vas u prizemlju Avenue Mall-a. 

Proizvodi:
Clear-Coat folija Više puta nagrađivana zaštita, razvijena i proizvedena u Americi Naši ekskluzivni Clear-Coat proizvodi štite kompletan uređaj - ekran, zadnju stranu pa čak i bočne strane. Zaštitite svoj mobilni uređaj, laptop ili tablet neprimjetnom, poliuretanskom Clear-Coat zaštitom i oslobodite se futrole koja skriva ljepotu vašeg uređaja i povećava njegove dimenzije.

Clear-Coat Matte folija 360º zaštita od ogrebotina, bez odsjaja Clear-Coat Matte (mat) zaštitne folije sadrže specijalni premaz koji sprječava zadržavanje mrlja i otisaka prstiju na ekranu vašeg mobilnog uređaja te umanjuju odsjaj i refleksije koje smanjuju vidljivost sadržaja na ekranu.

Fusion Bumper Inovativna antišok zaštita mogućih oštećenja bočnih strana i rubnih dijelova uređaja prilikom pada. Fusion Bumper je specijalna zaštita koja se bazira na patentiranim TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologijama. Iako je čak 40% tanji od konkurentskih proizvoda, naš Fusion Bumper pruža superiorniju i elegantniju zaštitu.Najbolja zaštita postiže se u kombinaciji s našom Clear-Coat Fusion folijom.
Vrh